Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ravellis tårar efter juryns kritik: ”Känner sig förfördelad”

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Thomas Ravelli imponerade på juryn med sin vals, och fick sina bästa poäng hittills när han hyllade 94-laget.

Att ha fått så mycket dålig kritik de senaste veckorna har tärt på hans självförtroende, och kvällens uppträdande blev känslosamt.

– För mig som är en relativt känslig gammal gubbe, så kommer tårarna, säger Thomas Ravelli efteråt.

Thomas Ravelli valde att hylla VM-laget -94 i fredagens ”Let's dance”, och målvakten dansade vals till” Gräver guld i USA”.

Efter dansen var Ravelli märkbart rörd och hade tårar i ögonen. Han kunde inte heller svara på Tilde de Paula Ebys frågor.

– Man lever sig in i dansen och in i känslan. När det går så bra som det gick och man får all den här kärleken av svenska folket när man kom hem, då återupplever men den känslan när man gör det här. För mig som är en relativt känslig gammal gubbe, så kommer tårarna, berättar han.

Tony Irving hyllade dansen

Dansen hyllades av juryn, och Tony Irving lyfte fram Ravellis dans som kvällens höjdpunkt. Efter att ha fått låga poäng och mycket negativ kritik de senaste veckorna, så är målvakten nöjd med att få beröm för sina insatser.

– Man lägger ner så mycket tid som vi gör. Jag har varit uppe i 12-13 dagar oavbrutet i Stockholm utan att träffa min familj, då är det är klart att det är skönt när man får positiva omdömen ibland också, säger han.

”Klart att man blir ledsen”

Den negativa kritiken har tärt på hans självförtroende, och gjort honom ledsen.

– Man känner sig lite förfördelad ibland. Men that's life. Det är klart att man blir ledsen när man inte får bra... jag har aldrig varit med om det, att man varit dålig på något man gjort.

– Men du är inte dålig, fyller hans dansare i, Jasmine Takacz.

– Jag har ju varit i alla fall. Men nu har det blivit lite bättre, och det är klart man blir glad.