Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Magdalenas revansch – efter dolda fiaskot

I onsdags drabbades hon av en blackout under repetitionerna – men i fredagens direktsändning tog Magdalena Forsberg rejäl revansch i ”Let's dance”.Foto: OLLE SPORRONG
Juryordförandet Tony Irving är besviken över att LaGaylia Frazier åkte ur danstävlingen – han vill hellre att alla manliga deltagare ska lämna ”Let's dance”, och hyllar de kvinnliga profilerna.Foto: OLLE SPORRONG

I onsdags drabbades hon av en blackout under repetitionerna – men i fredagens direktsändning tog Magdalena Forsberg rejäl revansch i ”Let's dance”.

Samtidigt som skidskyttedrottningen hyllades av juryn tvingades LaGaylia Frazier lämna tävlingen, något som kritiseras starkt av Tony Irving.

– Jag hade gärna behållit alla tjejer och skickat hem alla killar, säger Tony Irving.

Magdalena Forsberg briljerade i fredagens ”Let's dance”. Först fick skidskyttedrottningen bara åttor av juryn för sin rumba tillsammans med Tobias Karlsson – och sedan tog dansparet hem högsta poängen i discotävlingen.

För tittarna såg allt perfekt ut, men i själva verket drabbades Magdalena Forsberg av en rejäl blackout under repetitionerna på onsdagen. Då kom stjärnan inte ihåg sin discokoreografi överhuvudtaget.

– Jag fick en blackout. Vi hade inte förberett oss riktigt på att det skulle vara kamerarep, berättar Magdalena Forsberg.

Försvaras av danspartnern

Hon försvaras också av danspartnern Tobias Karlsson, som menar att minnesluckor är något som kan hända den bästa.

– Ibland får man blackout. Speciellt när man blir kastad in i någonting. ”Nu är det kamerarep för disco”, just det, vad var det för något, säger han om onsdagens situation.

Magdalena Forsbergs minnesproblem under repetitionerna blev inget problem under direktsändningen – i stället gjorde hon alltså succé, och hyllades av juryn.

Tony Irvings besvikelse

Efter tävlingen stod det klart att LaGaylia Frazier blev den som tvingades lämna ”Let's dance”, trots att hon fick mycket högre poäng av juryn än exempelvis Robin Bengtsson och Thomas Ravelli.

Juryordförandet Tony Irving är besviken över att LaGaylia Frazier åkte ur danstävlingen – han vill hellre att alla manliga deltagare ska lämna ”Let's dance”, och hyllar de kvinnliga profilerna.

– Jag hade gärna behållit alla tjejer och skickat hem alla killar. Att tappa en till tjej, det gör mig besviken. Killarna har inte samma nivå än som tjejerna, säger Tony Irving efter direktsändningen.