Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Magdalena Forsbergs tårar under ”Let's dance”-repet

Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson förklarar att de inte vågade tro på en finalplats.Foto: OLLE SPORRONG
Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson står i finalen av årets ”Let's danace”.Foto: OLLE SPORRONG
”Let's dance” har varit känslosamt för Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson.Foto: OLLE SPORRONG
Magdalena Forsberg.Foto: OLLE SPORRONG

Skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg och danspartnern Tobias Karlsson står i final i ”Let's dance”.

Under repet bli det känslosamt och Magdalena Forsberg kan inte hålla tårarna inne.

– Allting med Magda är så äkta jämt, allt som händer runt henne. Varje träning, varje samtal, allting är äkta och det tror jag går igenom rutan. Och äkthet går in i hjärtat hos folk, säger Tobias Karlsson och hyllar sin danspartner.

Magdalena Forsberg och danspartnern Tobias Karlsson är ett av de par som i kväll står i finalen i årets ”Let's dance”. Något som Magdalena Forsberg själv säger att hon inte hade räknat med. Efter en tuff resa med danspartnerbyten och hemlängtan har hon nu tagit sig hela vägen. En resa som varit känslosam.

– Vi har ju haft ett fantastiskt stöd från tittarna. Jag hade svårt att ta in det när jag tävlade skidskytte, eller jag försökte att inte göra det för att inte påverkas av det. Det är fantastiskt och nu kan jag ta in det på ett annat sätt att jag fortfarande har ett sådant stöd, säger Magdalena Forsberg.

Magdalena Forsberg: ”Kan inte leva utan det”

Dansparet beskriver att det är mycket känslor iblandat i den resa man gör under ”Let's dance”. Det är mycket tid, engagemang och kraft som läggs i dansen och att sedan se att det syns även för tittarna är fantastiskt, menar de.

Under onsdagens torr-rep inför fredagens final blev det känslosamt. De båda menar att de aldrig hade trott att de skulle stå i final och när de tittar på numret de ska framföra kan Magdalena Forsberg inte hålla tårarna inne.

Hon förklarar att de ska dansa för något som betyder mycket för henne - naturen.

– Jag är naturmänniska och älskar naturen och kan inte leva utan det, beskriver hon och Tobias Karlsson förklarar vad det var för videoklipp de sett:

– Ett shownummer ska vi dansa också, det var det hon såg nu så hon började gråta själv. Vi ska dansa för naturen och en bättre värld. Vi gör ett nummer som kanske någonstans kan inspirera folk till det bättre, i det lilla och det stora, förklarar Tobias Karlsson.

Tobias Karlsson: ”Allting med Magda är så äkta”

Efter förra fredagens semifinal var de båda glatt överraskade över att tittarna ännu en gång röstat dem vidare. De förklarar att de inte vågade tro att de skulle gå till final och även där blev känslorna starka.

Tobias Karlsson hyllar sin danspartner och säger att hon efter allt slit är värd den finalplats de nu lyckats ta. 

– Allting med Magda är så äkta jämt, allt som händer runt henne. Varje träning, varje samtal, allting är äkta och det tror jag går igenom rutan. Och äkthet går in i hjärtat hos folk, säger han.

Något som Magdalena Forsberg blir rörd av och förklarar att det även är mycket tack vare Tobias Karlssons engagemang.

– Tobias har gjort fantastiska koreografier, magiska, hela vägen och utan dem så hade vi inte varit här, säger Magdalena Forsberg.