Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Forsbergs knep för att hålla ihop förhållandet

I fredagens ”Let's dance” hyllar Magdalena Forsberg sin familj. Foto: OLLE SPORRONG
För Magdalena Forsberg betyder stödet från maken, Henrik Forsberg, och barnen mycket. Foto: OLLE SPORRONG
Magdalena Forsberg och maken Henrik Forsberg har varit ett par i 32 år. Foto: BILDBYRÅN

För Magdalena Forsberg har familjens stöd varit guld värt under ”Let's dance”.

Under fredagens sändning hyllade skidskyttestjärnan sin man, Henrik Forsberg, för att han låter henne göra sina egna saker.

– Man behöver inte alltid göra samma saker tillsammans, utan låta varandra göra egna saker, säger Magdalena Forsberg.

Under fredagens ”Let's dance” var det dags för deltagarna att tillägna sin dans till någon speciell. För Magdalena Forsberg, 51, var det direkt självklart vilka hon skulle dansa för.

– Det finns så många man skulle vilja tillägna en dans men min familj de finns alltid där och är det finaste jag har, de finns med mig hela tiden även om de inte är här, säger Magdalena Forsberg.

Magdalena Forsberg: ”Det känns ju i hela hjärtat”

Hon förklarar att eftersom hon inte är bosatt i Stockholm och nu spenderar största delen av sin tid i storstan och tränas tillsammans med danspartnern, Tobias Karlsson, 41, blir det mycket tid borta från familjen. Något som gör att det känns extra bra att veta att man har ett bra stöd bakom sig.

Att ha tonårsbarn kan många gånger betyda att man som mamma ofta ses som pinsam. Att då få ett sms från tonårssonen, Olle, betydde mycket för Magdalena Forsberg.

– Det berör på riktigt. Innan första fredagen så skickade Olle, han brukar nästan aldrig skicka sms typ om han vill ha mer pengar, men då skickade han ett sms ”lycka till ikväll” och det känns ju i hela hjärtat, säger Magdalena Forsberg.

Tobias Karlsson: ”Tänk vad fantastiskt”

Hennes man, Henrik Forsberg, och barnen kommer inte att vara på plats under fredagens direktsändning men det starka stödet når hela vägen in i danslokalerna ändå.

– Tänk vad fantastiskt att ha en familj bakom sig som är så stolta, det spelar ingen roll vad juryn säger eller vad folk tänker, säger Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg håller med.

– Just det där att det inte spelar någon roll vad alla andra tycker och tänker för man har alltid familjen, det är fint.

Magdalena Forsberg försöker att åka hem till familjen så ofta hon hinner under dansträningen och det brukar bli ungefär en gång i veckan, berättar hon. Trots att saknaden är stor menar Magdalena Forsberg att det är viktigt att kunna göra egna saker även att man är gift och har familj.

– Man behöver inte alltid göra samma saker tillsammans, utan låta varandra göra egna saker. Annars tror jag inte att vi hade hållit ihop i 32 år, säger Magdalena Forsberg.