Linda Lindorff Foto: Simon HastegårdLinda Lindorff Foto: Simon Hastegård
Linda Lindorff Foto: Simon Hastegård
Linda Lindorff Foto: Simon HastegårdLinda Lindorff Foto: Simon Hastegård
Linda Lindorff Foto: Simon Hastegård

Linda Lindorff var med om en bilolycka

Publicerad

Linda Lindorff har varit med i en bilkrock.

Nu skriver hon i sin blogg om händelsen - och chocken efteråt:

"Det är så fruktansvärt att jag blir illamående när jag tänker på det", skriver hon.

Det var när Linda Lindorff var på väg till sin kiropraktor under dagen som hon var med i en bilolycka, och krockade med en annan bil.

Något programledaren, som är aktuell i TV4-programmet "Let's dance", nu skriver om i sin blogg.

"På väg till kiropraktorn smäller det till, jag krockar med en annan bil. Krockkudden exploderar i mitt ansikte och det svartnar för ögonen. Allt står stilla och jag ser hur det ryker inne bilen. Jag tänker att jag kanske har skadat en annan människa och känner en rädsla så stark att jag har svårt att röra mig. När jag ser mannen från den andra bilen komma gående mot min bil sprutar tårarna, skriver Linda Lindorff i sin blogg och fortsätter:

 

LÄS MER: Efter olyckan – Linda Lindorffs smärta värre

 

"Han lever, tänker jag. Han lever. Han hjälper mig ur bilen och jag kramar honom och frågar hur han mår. Det slutar ändå med att det är han som tröstar mig då jag inte kan sluta gråta. Hur gick det här till? Varför? Jag har aldrig krockat i mitt liv".

Mår bra efter krocken

Hon skriver att hon mår bra efter bilkrocken, och att även föraren i andra bilen som hon krockade med är okej.

En person ska ha frågat om hon ville åka till sjukhus, men Linda Lindorff sa nej.

I ett sms skriver Linda Lindorff att bilen är förstörd:

"Jag är skärrad men ingen kom till skada tack och lov. Det har hänt lite väl mycket på sistone. Känns jobbigt allting. Först muskelbristning, sen försvann min klänning, och nu krock. Allt gick ju bra trots allt men de bärgade bort bilen för den är helt paj så nu är jag utan bil i tre veckor", skriver hon i ett sms och fortsätter:

"Jag känner mig lite otursförföljd just nu och det är så klart olustigt och inte så kul. Det är frågan om Kristjan ens vågar dansa med mig".

 

LÄS MER: Linda Lindorffs tårar i TV4:s "Let's dance"

 

Linda Lindorff: "Chockad"

Efter krocken var Linda Lindorff chockad.

"Trots allt har jag krockat. Jag har kört in i en annan persons bil. Det är så fruktansvärt att jag blir illamående när jag tänker på det. Bilar stannar, bärgningsbilar kommer, blinkade lampor, en annan bil med en parkeringsvakt och ytterligare en bil med en trafikkille kommer. Jag ringer Jacob. Ringer mamma. Alla är så snälla. Håller om. Jag står barbent i träningskläder och skakar. Jag är chockad och fryser", skriver Linda Lindorff i blogginlägget.

I sitt sms skriver Linda Lindorff att hon i sitt nummer i direktsändningen av "Let's dance" på fredagen ska göra en balansspagat - som läkaren avrått henne från att göra.

"Börjar tveka själv. Fattar inte vad som händer", skriver hon.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag