Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Let's dance”-parets ryter ifrån efter juryns påhopp

Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson menar att juryn var för hårda.Foto: OLLE SPORRONG
Under förra fredagens direktsändning fick Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson kritik för sin dans.Foto: OLLE SPORRONG
Cecilia Lazar, Ann Wilson och Tony Irving menade att dansvalet var fel.Foto: OLLE SPORRONG

Efter kritiken förra fredagen – ”Let's dance”-paret menar att juryn var för hård.

Magdalena Forsberg och Tobias Karlssons svar efter juryns ord.

– Det är ju lite elakt att säga att jag har valt fel dans, jag menar det vet domarna också att jag inte har valt fel dans, säger Tobias Karlsson.

Magdalena Forsberg, 51, och Tobias Karlsson, 41, fick under förra fredagens direktsändning av ”Let's dance” kritik av juryn, som menade att dansvalet inte var bra.

– Som show fantastiskt, som tema fantastiskt, som west coast swing... Nja, sa Ann Wilson i direktsändningen.

I programmet förklarade Tobias Karlsson att om det är fel på dansen är det han som ska få kritik och inte Magdalena Forsberg. Proffsdansaren menar dock att juryn var för hård i sin kritik.

– Det är ju lite elakt att säga att jag har valt fel dans, jag menar det vet domarna också att jag inte har valt fel dans, säger Tobias Karlsson.

Magdalena Forsberg: ”Jag borde ha fått kritik”

Även hans partner, skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, ger sitt stöd och menar att juryn var lite hård.

– Jag borde ha fått kritik för att jag inte dansade mitt bästa men det var du som fick all kritik, säger Magdalena Forsberg.

Tobias Karlsson fortsätter med att förklara att han har hållit på med dans i 35 år och att han därför har kunskapen att veta att han i förra veckans program inte valde fel dans.

– Men om de vill säga så så får de väl säga så, jag bryr mig inte, säger Tobias Karlsson.

Tobias Karlsson: ”Inte bara vem som kommer först”

Dans är något som är väldigt subjektivt, förklarar Tobias Karlsson. Han förklarar att det är något som märks även på högsta nivå och att om man tittar på landets hundra bästa par är det omöjligt att skilja dem åt. Då är det bara tycke och smak som avgör.

Att alla kan tycka och tänka när det kommer till dans tycker Tobias Karlsson är något som gör dans fantastiskt. Han menar att det är en av anledningarna till att ”Let's Dance” är så populärt.

– Det är inte bara vem som kommer först över mållinjen som vinner utan det är också den som har kämpat hårdast, gjort ett gott intryck och som folk tycker om och vill stötta, säger Tobias Karlsson.