Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lance föll efter rädslan – stöttas av pappa Magnus

Lance Hedman Graaf tvingades lämna ”Let's dance” i semifinalen.Foto: OLLE SPORRONG
Varje fredag har Lance Hedman Graaf stöttats av pappa Magnus Hedman i publiken.Foto: OLLE SPORRONG

Det blev Lancelot Hedman Graaf som fick lämna ”Let's dance”, efter skräckdansen i semifinal.

Kvällen bjöd på revansch för dansparet men det räckte inte hela vägen.

– Det var lite vid mållinjen men vi gjorde vårt bästa vi kan inte göra så mycket mer än så, säger Lancelot Hedman Graaf.

Under fredagens semifinal av ”Let's dance” var det Lancelot Hedman Graaf som fick lämna tävlingen. Under säsongens gång har tittarna fått följa Lancelot när han tillsammans med danspartnern Linn Hegdal har bjudit på allt i från vals till samba och jive.

Lancelot Hedman Graaf: ”Varit min skräckdans”

För Lancelot Hedman Graaf var fredagens direktsändning lite extra nervös. Det var dags för juryns val och för Lance och Linn innebar det samba. Senast de dansade en samba på ”Let's dance”-golvet var i vecka tre när Lancelot Hedman Graaf drabbades av en blackout och tappade bort sig i dansen. Något som gjort att nerverna var påtaliga inför att ta sig an samban igen.

– Jag måste säga det att jag var rädd för samban, det har liksom varit min skräckdans, sa Lancelot Hedman Graaf under repetitionerna inför fredagens sändning.

Efter sin dans fick dansparet höga poäng av juryn. Med två tior och en nia fick de hela 29 poäng och hamnade på en andraplats efter juryns röster. Men det räckte inte hela vägen och han var tvungen att lämna tävlingen.

– Det var lite vid mållinjen men vi gjorde vårt bästa vi kan inte göra så mycket mer än så, säger Lancelot Hedman Graaf.

Föräldrarnas stöd har betytt mycket

I sin ”Let's dance”-resa har Lancelot Hedman Graaf har under säsongen stöttats i publiken av pappa, Magnus Hedman, som varit på plats under alla fredagar och även under semifinalen. Även mamma, Magdalena Graaf, har stöttat sonen i publiken under säsongen. Stödet från föräldrarna har betytt mycket för honom.

För Lancelot Hedman Graaf har medverkan i programmet inneburit mycket känslor. Att äventyret nu är över säger han är tråkigt men menar att han är stolt över hur långt han kommit.

– Jag är otroligt stolt över den resan vi har gjort, absolut det hade varit kul att komma till final men jag är stolt att vi kom så här långt, säger Lancelot Hedman Graaf efter direktsändningen.