Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagge avslöjar sexmötena i ”Let's dance”

Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Det är inte bara på dansgolvet som det blir sensuellt under ”Let's dance”.

Flera deltagare vittnar om den heta stämningen bakom kulisserna – nu avslöjar de vad som händer när kamerorna inte ser.

– Man är så nära, tränar varje dag och man ska spela kära. Det är väl lite samma sak som med filmer och grejer med kärleksscener. Det är lätt att det kan bli lite mysigt, säger Laila Bagge.

Under åren har ”Let's dance” bjudit på mycket kärlek, både på och utanför dansgolvet. Dansarna Sigrid Bernson, 30, Cecilia Ehrling, 34, och Calle Sterner, 30, är några av de som tidigare har hittat kärleken i programmet. Laila Bagge, 46, som även hon fann kärleken i Niclas Wahlgren, 53, under sin medverkan i dansprogrammet 2009 säger att det inte är så konstigt att det uppstår romans bakom kulisserna.

– Det är ju väldigt intimt när man danstränar, säger Laila Bagge. 

Hon menar att det ofta är väldigt sensuella och romantiska danser, en stämning som sedan lätt följer med även utanför dansgolvet. I podcasten ”Nemo möter en vän” har hon tidigare avslöjat att det varje år är några som smyger i väg för lite romans.

– Det blir alltid ett par som blir tillsammans eller fifflar bakom kulisserna, säger Laila Bagge i ”Nemo möter en vän”.

Skulle inte vilja att kärleken var med i programmet

Hon har även tidigare avslöjat att hon inte skulle uppmuntra sin sambo, Korosh Kananian, 28, att vara med i programmet om han skulle få frågan. Just för att hon vet vad det är för stämning bakom kulisserna.

Hon förklarar att hon är väldigt säker på sitt och Koroshs förhållande men att hon inte gladeligen skulle uppmuntra honom att delta i programmet.

– Låt oss säga att du är nere i en svacka. Då skulle jag ju inte säga att ”snälla gå och var med i ”Let's dance” det blir jättebra för vårt förhållande”, förklarar Laila Bagge och fortsätter:

– Man är så nära, tränar varje dag och man ska spela kära. Det är väl lite samma sak som med filmer och grejer med kärleksscener. Det är lätt att det kan bli lite mysigt.

 ”Alla ligger med varandra”

Att det är het stämning i danslokalerna är hon inte ensam om att bevittna. Bianca Ingrosso, 24, som var med i programmet 2016 har tidigare avslöjat att det inte bara är dans som deltagarna sysslar med under ”Let's dance”. I Youtube-programmet ”Över bordet” avslöjar hon vad som händer när kamerorna stängs av.

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla, säger Bianca Ingrosso i Youtube-programmet.

Att det är många som träffar kärleken i programmet säger även hon inte är så konstigt. Med alla sensuella danser och den intima gemenskapen som uppkommer mellan deltagarna efter många timmar ihop i träningslokalerna är det lätt att det uppstår heta känslor.

– Alla ligger med varandra i ”Let’s dance”, det kallas ju för skilsmässoprogrammet. Det finns ju säckar inne i replokalerna där det finns lite fläckar på dem, säger Bianca Ingrosso i ”Över bordet”.

Hånglar och flörtar i kulisserna

Även i årets säsong har det ryktats om den heta stämningen. Deltagaren Linnéa Claeson, 27, avslöjar att det hånglas och flörtas mellan dansträningarna. Hon svarar kryptiskt att hon inte kan peka ut vilka det är som fattat lite extra tycker för varandra men att det absolut har blivit lite heta kyssar här och var.

– Jo, men jag vet att folk har hånglat med varandra absolut, säger hon och fortsätter:

– Jag skulle sammanfatta det som att det är en väldigt flörtig stämning här.

Någon som dock säger sig vara oskyldig till de hemliga kyssarna är sångaren Robin Bengtsson, 28. Han säger att han inte har sett något men danspartnern Sigrid Bernson, 30, avslöjar att ”Let's dance”-gänget har varit ute på krogen ihop, att det då blivit mycket dans och att det inte är omöjligt att det blivit lite hångel.

– Det har det säkert gjort men jag kan inte peka ut vilka. Det kan vara jag, det kan vara du, säger Sigrid Bernson till Robin Bengtsson som snabbt svarar att han minsann inte har hånglat med någon.

– Jag har inte sett något, man kanske har gått hem för tidigt, missat det sista, säger Robin Bengtsson.

Sigrid Bernson är även en av de som under åren funnit kärleken i programmet. Under 2017 års säsong bekräftade hon och den dåvarande danspartnern, artisten Samir Badran, 28, att de var ett par. Relationen höll i över ett år innan paret i januari i år gick ut med att de gjort slut.