Kristins överraskning till dansaren: ”Snott honom”

Kristin Kaspersen och Calle Sterner spenderar många timmar i träningslokalen varje vecka.
Kristin Kaspersen.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Calle Sterner har fyllt 30 år.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Kristin Kaspersen är generös med lovorden över sin danspartner Calle Sterner, som hon kommit nära under ”Let's dance”-tiden.

När Calle Sterner fyllde 30 år i veckan uppvaktades han storslaget av Kristin Kaspersen, som gav honom en speciell gåva.

– Han ska få ledigt från mig i 24 timmar, säger hon.

I sjunde veckan av ”Let’s dance” är det premiär för ett helt nytt, nostalgiskt tema: klassfest. Kristin Kaspersen, 49, och Calle Sterner har tränat boogie woogie flera timmar om dagen.

Under veckan har de också hunnit med att fira Calle Sterner som har fyllt 30 år. På födelsedagen uppvaktades han av Kristin Kaspersen.

– Hon har köpt blommor och så har jag fått en väldigt fin present också, säger han.

– Han ska få ledigt från mig i 24 timmar för att umgås med sin flickvän Johanna på spa och hotell, säger Kristin Kaspersen.

För att den romantiska hotellnatten ska kunna bli av i helgen så har dansparet stuvat om i schemat.

– Calle har inte sluppit mig på tre månader. Jag har snott honom så mycket så jag tycker hon kan få ha honom för sig själv ett tag. Eller så dyker jag kanske upp, säger Kaspersen med ett skratt. 

Hyllar varandra

En stark vänskap har vuxit fram under de intensiva ”Let´s dance”-repetitionerna. Kristin Kaspersen menar att Calle Sterner har kommit att betyda mer än en danspartner och lärare. 

– Dels försöker han lära mig dansa, det är vad folk ser. Men sen är det det där andra. Jag har lärt mig att han står alltid kvar, ”nu gör vi det här tillsammans”. Det blir en tillitsfråga, som inte jag har känt på samma sätt som tidigare. När jag är nära att falla så fångar han mig. 

Hyllningarna går åt båda håll. Calle Sterner menar att han gång på gång imponeras av Kristin Kaspersen.

– Det är beundransvärt med Kristin, hon har helt rätt inställning. Hon jämför sig inte med andra, utan går in med nyfikenhet och glädje och maxar varje vecka. Trots att vi har nått en ganska hög nivå redan i början av veckan så börjar inte vi slappa och tycker det är tillräckligt bra. Då fortsätter vi kriga och maxa till fredagen, säger han.

”Let´s dance” sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

https://www.instagram.com/p/Bw5YnyZHDYU/