Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristin Kaspersen trotsade förbudet – tårarna i sändning

Kristin Kaspersen kunde inte hålla tårarna tillbaka efter sändning.Foto: OLLE SPORRONG
Sonen Leon, 15, stöttade mamma Kaspersen i publiken.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen och Calle Sterner dansade en tango.Foto: OLLE SPORRONG
Tilde de Paula Eby vill att Kaspersen ska ta det lugnare.Foto: OLLE SPORRONG

Kristin Kaspersen lyckades ta sig direkt till semifinal i ”Let's dance”, efter en vågad tango där hon trotsade förbudet om att vara upp och ner efter sin blodiga skada.

I publiken stöttades profilen av sonen Leon – och efteråt kunde Kaspersen inte hålla tårarna tillbaka av sonens gest.

– Det betyder så mycket, säger Kristin Kaspersen och torkar tårarna.

Det blev en spännande kvartsfinal i ”Let's dance”, där Magdalena Forsberg och Linnea Claesson tvingades mötas i en duell med en andra dans för att avgöra vem som skulle gå vidare.

Kristin Kaspersen lyckades ta sig vidare direkt till semifinal tillsammans med danspartnern Calle Sterner, efter att ha briljerat i en tango – bara en vecka efter att hon slagit upp huvudet i en blodig dansolycka.

TV4-profilen väljer att ha pannband i håret för att dölja plåstret och såret som är sytt med nio stygn.

– Ni får vänja mig vid att se mig med pannband. Så här vill man inte se ut, säger Kristin Kaspersen och visar sin omplåstrade panna under bandet.

Tilde de Paula Ebys hårda ord mot Kaspersen

Programledaren Tilde de Paula Eby reagerade på att Kristin Kaspersen knappast tar det så lugnt som man kan vänta sig efter en skallskada – och skällde på profilen i direktsändning.

– Sen blev jag lite arg när jag såg hur mycket ni svängde runt, och du var upp och ner, och du har nio stygn i pannan, sa Tilde de Paula Eby i ”Let's dance”.

– Det är så galet roligt och då har man inte tid att tänka på om man får vara upp och ner eller inte, då är det bara att köra, försvarade sig Kaspersen i direktsändningen.

För Expressen förklarar Kaspersen att hon egentligen skulle ha hållit sig på fötter några dagar till – men valde att trotsa förbudet för att kunna genomföra spännande lyft i koreografin.

– Jag fick inte vara uppochner egentligen, men nu var jag det ändå, erkänner Kristin Kaspersen.

På plats i studion var Kaspersens 15-åriga son Leon, som stöttar sin mamma på plats varje vecka. När han intervjuades av David Hellenius i sändningen är han uppenbart stolt över sin mamma.

Kaspersens tårar över sonens gest

När Kristin Kaspersen ska förklara vad sonens kärlek betyder för henne efter sändningen, så kan hon inte hålla tårarna tillbaka, utan bryter ihop i tårar.

– Att han är här varje... Gud, nu börjar jag nästan gråta, säger Kaspersen, och får ta en paus för att samla sig, innan hon fortsätter:

– Jag tycker det är coolt. Han är 15 år och han liksom visar hur stolt han är, han sitter och hejar, säger hon med darrig röst.

Kristin Kaspersen bad om sonens åsikter innan hon tackade ja till ”Let's dance”, och har peppats av honom sedan dag ett.

– Han har peppat mig hela resan, och när jag frågade honom ”Tycker du jag ska göra det här?”, och han sa ”Mamma, kör!”. Sen den dagen har han varit så otroligt peppande hela vägen. Så därför blev det väldigt... men gud. Det betyder så mycket, säger hon med tårig röst och torkar bort gråten.