Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kristin Kaspersen vänder helt – efter systerns oro

Kristin Kaspersen och Calle Sterner väljer att byta fokus efter den intensiva veckan. Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen säger att hon vill fokusera på publiken och inte juryn. Foto: OLLE SPORRONG
Energin är borta efter den intensiva veckan, säger Kristin Kaspersen. Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen och danspartnern Calle Sterner fick högsta poäng av juryn förra fredagen. Foto: OLLE SPORRONG
Malin Berghagen. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Kristin Kaspersen och Calle Sterner byter fokus efter intensiva veckan i ”Let's dance”.

Dansparet berättar att energin har tagit slut.

– Man har inte så mycket energi kvar, förra veckan kände jag att vi drog ur nästan all energi som vi hade kvar på något sätt, säger Kristin Kaspersen.

För Kristin Kaspersen, 49, och danspartnern Calle Sterner, 30, blev det en storslagen direktsändning av TV4:s ”Let's dance” när alla jurymedlemmarna gav dem högsta poäng. Men det hårda arbetet som krävs tar ut sin rätt, berättar dansparet.

– Man har inte så mycket energi kvar, förra veckan kände jag att vi drog ur nästan all energi som vi hade kvar på något sätt. Att nu tömde jag min energidepå totalt, säger Kristin Kaspersen och Calle Sterner tillägger:

– Det var kul att vi fick tre tior. Det innebär också att vi jobbade ganska mycket för de tre tiorna och det känns lite den här veckan, säger Calle Sterner.

Kristin Kaspersen: ”Återhämtningen viktig”

Kaspersens syster, Malin Berghagen, 52, har tidigare i podcasten ”Berghagen och Tess” uttryckt en oro för systerns enorma engagemang i danstävlingen.

– Jag är orolig, för hon går alltid all-in. Hon tränar för hårt, och det är en väldigt intensiv period, säger Malin Berghagen i podcasten.

För att landa efter förra veckans intensiva träning har Kristin Kaspersen och Calle Sterner denna vecka valt att byta fokus helt. I stället för att nöta koreografi väljer de att lyssna på sina kroppar och fokusera på att bygga upp karaktärerna i numret.

– Där är återhämtningen viktig. Då är det så att ”okej vi känner oss lite trötta nu men då gör vi det här”, förklarar Kristin Kaspersen.

Fokusera på publiken

Det har under säsongen varit ett stort fokus på juryns poäng, förklarar dansparet. I stället vill de fokusera på att göra ett bra nummer och beröra alla som tittar.

– I stället för att lägga fokus på de tre personerna när det sitter en miljonpublik där ute, det är dem vi vill leverera till och vi ska göra det bästa vi kan för att ge dem fantastisk underhållning, säger Kristin Kaspersen.