Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaspersens revansch efter blodiga olyckan – kampen i kulisserna

Foto: OLLE SPORRONG
Tidigare i veckan råkade Kristin Kaspersen ut för en blodig olycka under ”Let’s dance”-repetitionerna.Foto: OLLE SPORRONG
Det var länge osäkert om hon skulle kunna medverka i fredagens programFoto: OLLE SPORRONG
Trots att hon tvingades sy nio stygn under torsdagskvällen så fanns hon ändå på plats för att kämpa sig igenom sändningen.Foto: OLLE SPORRONG
Calle Sterner och Kristin KaspersenFoto: OLLE SPORRONG
TV4 stod också redo med sjukvårdare i kulisserna under Kristin Kaspersens dans – medan hon kämpade på dansgolvet.Foto: OLLE SPORRONG
Kristen Kaspersen fick stöd från danspartnern Calle Sterner i kulisserna.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen.Foto: OLLE SPORRONG
1 / 9

Tidigare i veckan råkade Kristin Kaspersen ut för en blodig olycka under ”Let’s dance”-repetitionerna.

Det var länge osäkert om hon skulle kunna medverka i fredagens program, men trots att hon tvingades sy nio stygn under torsdagskvällen så fanns hon ändå på plats för att kämpa sig igenom sändningen.

– Jag satt på Calles axel och vet inte vad som hände. Det var en duktig smäll, sa hon i programmet.

Det var under torsdagsrepetitionerna som tittarfavoriten Kristin Kaspersen, 49, råkade ut för en allvarlig olycka när hon ramlade och slog i huvudet efter ett lyft med dansaren Calle Sterner, 30.

Trots att hon tvingades sy nio stygn under torsdagen så var hon ändå på plats för att genomföra programmet.

– Det var ett lyft, så hamnade jag på huvudet. Det var bara ren otur, Calle är otroligt trygg och safe så det blev ju, jag vet inte vad det var, vi båda fattade ingenting liksom det var bara ”nej men oj vad hände nu”, liksom, säger Kristin Kaspersen.

Det var länge osäkert om Kaspersen skulle kunna medverka i fredagens program. Dock så valde TV4 att ge grönt ljus efter att en läkare sagt att läget var under kontroll.

”Vi hade en dialog efter att olyckan skett och innan vi visste hur Kristin mådde. Under torsdagseftermiddagen när läkaren gav beskedet att Kristin kunde dansa och givet att Kristin själv direkt ville i dansskorna igen så var det självklart att Kristin och Calle skulle fortsätta”, säger Amanda Hjärtmyr, som är pressansvarig för ”Let's dance”.

Sjukvårdare fanns på plats

TV4 stod också redo med sjukvårdare i kulisserna under Kristin Kaspersens dans – medan hon kämpade på dansgolvet.

”Vi har varje fredag sjukvårdare på plats under Let’s dance och så även i kväll. Sjukvårdarna kommer vara redo i greenroom under Kristins dans”, berättar Amanda Hjärtmyr.

Kaspersen själv var dock aldrig orolig över situationen.

– Det är ingenting som får stopp på mig när det gäller det här. Det är alldeles för roligt och jag har mycket kvar att lära så jag hänger i.

Kaspersen hade också på sig en bandana för såret när hon klev in i programmet – och sedan utvecklade hon sitt resonemang om den otäcka olyckan.

– Jag satt på Calles axel och vet inte vad som hände. Men jag fick inte tag med armarna och gick med huvudet rätt i backen. Det var en duktig smäll, berättade hon i programmet.

Ångest efter fallet: ”Det var inte alls kul”

Efter programmet valde hennes danspartner Calle Sterner att prata om ångesten som uppstod när Kristin for i backen – och låg blodig på golvet.

– Det var inte alls kul där, men det är gött att det inte blev några nackskador eller hjärnskakning. Det är ett plus i pannan, säger han.

Trots hennes skador så blev hon ändå stärkt av att hennes mamma kom på tal i programmet. Lill-Babs har tidigare gestaltat en roll i musikalen ”Annie Get Your Gun”, som Lancelot Hedman Graaf gjorde en tolkning av i fredagens program. Det var en stolt stund för Kaspersen – som tidigare berättat att hon vill hedra sin mamma genom hennes medverkan i ”Let's dance”.

– Jag blev glad, jag visste inte om det. Utan plötsligt såg jag bara bilden på henne. Så fort mamma kommer på tal så blir jag glad, för då är hon här. Jag är bara glad att man pratar om henne och att hon är med, säger Kristin Kaspersen.