Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kaspersens oro efter succén – stora rädslan

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har blivit en av de stora favoriterna i årets ”Let's dance”. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Dansparet säger att det är roligt att folk gillar vad de gör, men menar att de måste rösta också. Foto: OLLE SPORRONG
För Kristin Kaspersen och Calle Sterner finns en viss oro för att folk ska glömma att rösta. Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

Kristin Kaspersen har blivit en av de stora favoriterna i årets säsong av ”Let's dance”.

En titel som hon menar inte bara är positiv - nu berättar hon om oron inför röstningen.

– Jag kan bli så här när folk kommer fram på stan och säger att ”vi hejar på dig” att ja, heja men röstar du också, säger Kristin Kaspersen.

Programledaren Kristin Kaspersen, 49, och danspartnern Calle Sterner, 29, har under årets säsong av TV4:s ”Let's dance” visat upp allt i från en känslosam vals till en fartfylld quickstep, utvecklingskurvan har tyckts gå spikrakt uppåt och på sociala medier är det många som ser paret som en av de stora favoriterna i årets tävling. En titel som Kristin Kaspersen och Calle Sterner menar inte bara är positiv.

– Faran är ju när många tycker att man är favorit och ”du kommer gå långt” och så där det är att de inte röstar. Det är det som är lite läskigt, säger Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen: ”Röstar du också?”

Hon menar att det många gånger under tidigare säsonger av succéprogrammet har varit favoriter som fått lämna tidigt, just för att folk trott att de fått mycket röster och därför inte själva plockat upp telefonen.

– Jag kan bli så här när folk kommer fram på stan och säger att ”vi hejar på dig” att ja, heja men röstar du också, säger Kristin Kaspersen och skrattar.

Dansparet menar dock att oron inte är något som påverkar dem under träningarna. De tycker att det är roligt att folk gillar det de gör men förklarar att de varje vecka går in i sin egen bubbla där de inte jämför sig med andra.

Calle Sterner: ”Vi lever i den här bunkern”

Kristin Kaspersen förklarar att hon väljer att se sin medverkan i ”Let's dance” som en resa hon gör för att lära sig allt hon kan om dans tillsammans med Calle.

– Även om det går bra en fredag så går man in i nästa vecka och då är det en ny bubbla. Vi jobbar med vårat, det går inte att jämföra sig med någon annan, säger Kristin Kaspersen och får medhåll av danspartnern Calle Sterner:

– Vi lever i den här bunkern här, vi fokuserar på vårt.