Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kaspersens och Berghagens familjedilemma – före ”Let’s dance”

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen vill inte vara med i ”Let's dance” samtidigt. Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen beskriver att hon har gjort en otrolig resa under programmet. Foto: OLLE SPORRONG
Innan hon tackade ja vill Kristin Kaspersen ge systern chansen att medverka. Foto: OLLE SPORRONG

Kristin Kaspersen och Malin Berghagen fick frågan om ”Let's dance” samtidigt.

Nu berättar Kristin Kaspersen varför hon väntade på systern innan hon tackade ja.

– Hon visste inte att jag hade fått frågan samtidigt utan jag väntade till hon hade svarat, förklarar Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen, 49, och danspartnern Calle Sterner, 30, är ett av de par som tagit sig till kvartsfinalen i årets säsong av ”Let's dance”. Nu avslöjar Kristins syster, Malin Berghagen, på sin blogg att även hon fått frågan att medverka i programmet i år men tackade nej.

Att hon tackade nej öppnade upp till att vi i dag får se Kristin Kaspersen dansa i programmet. Kristin Kaspersen förklarar att Malin Berghagen fick frågan först och att hon därför valde att vänta till systern tagit sitt beslut innan hon svarade.

– Hon visste inte att jag hade fått frågan samtidigt utan jag väntade till hon hade svarat, förklarar Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen: ”Vill hon vara med då ska hon få vara det”

Anledningen var att hon inte ville att det skulle bli att de var med samtidigt, och ville ge systern chansen först.

– Jag tycker inte att man ska göra någon så där ”familje-battle” liksom utan vill hon vara med då ska hon få vara det, säger hon och fortsätter:

– Och när hon inte tackade ja så valde jag att tacka ja, så tack Malin för att du tackade nej.

När Malin Berghagen sedan valde att tacka nej bestämde sig Kristin Kaspersen för att vara med i dansprogrammet. Ett beslut som hon i dag är glad att hon tog.

Hon beskriver att hon genom ”Let's dance” gjort en otrolig personlig resa. Något som hon även tror att systern ser.

– Jag tror att det betyder mycket för henne när hon ser att jag har hamnat där jag vill vara och jag är den jag vill vara.

Glad att hon tackade nej

Malin Berghagen skriver i ett inlägg på sin blogg att hon valde att tacka nej till att medverka i ”Let's dance” av flera anledningar.

”Jag kommer aldrig någonsin få ihop det med mina yogaresor eller kurser som bokas långt i förväg”, skriver Malin Berghagen i ett inlägg och fortsätter senare:

”För mitt år med Martin och vår tid tillsammans har varit så oerhört viktig för vår relation. Vi har byggt ett fundament som varit så viktigt för oss. Och jag har varit lyckligare än på länge. Lets Dance hade inte varit bra för oss.”

Ett beslut som hon i dag känner var helt rätt. Hon beskriver systern som magisk i programmet och skriver att hon ser att ”Let's dance” varit viktigt för Kristin Kaspersen.

”Hon strålar som aldrig förr och skrattar mer än någonsin. Hon är SÅ lycklig. Så allt blir precis som det ska om alla bara vågar följa sin magkänsla”, skriver hon.