Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaspersens plötsliga drag – för att krossa Forsberg

Kristin Kaspersen och Calle Sterner är inställda på att vinna ”Let's dance” 2019.Foto: OLLE SPORRONG
I finalen av årets ”Let's dance” står Magdalena Forsberg och Kristin Kaspersen.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen har tidigare beskrivit att hon känner sig närmre mamma ”Lill-Babs” under ”Let's dance”.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen hyllar mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson i finalen av ”Let's dance”.Foto: SUVAD MRKONJIC
Kristin Kaspersen.Foto: OLLE SPORRONG

Under finalen i ”Let's dance” väljer Kristin Kaspersen att ta fram ett hemligt vapen - ett ”Lill-Babs”-medley.

Kaspersen menar att hon självklart är inställd på att vinna, nu tar hon tillfället i akt och hyllar mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

– Det är klart att jag har sikte på att vinna för man vill ju gå hela vägen. Sedan är det ju coolt att det är en högklackad sko som står där, den är ju sjukt snygg också, säger Kristin Kaspersen.

Under kvällens final av ”Let's dance” ska årets vinnarpar koras. Det är nu bara Magdalena Forsberg, med danspartnern Tobias Karlsson, och Kristin Kaspersen, med danspartnern Calle Sterner, som återstår och slåss om glasskon.

Dansparen har fått välja två danser, samt en showdans inför fredagens direktsändning. Inför finalen tar Kristin Kaspersen fram ett hemligt vapen och tar tillfället i akt att hylla sin bortgångna mamma, sångerskan Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som gick bort den 3 april förra året. Detta med ett ”Lill-Babs”-medley, med låtar som bland annat den populära låten ”Tuff brud i lyxförpackning”.

Kristin Kaspersen: ”Det är hennes arena”

Kristin Kaspersen har tidigare beskrivit hur TV4-programmet och livet med repetitioner har fått henne att tänka extra mycket på Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

– Jag menar hon är alltid här, det är hennes arena liksom. Det är ju så här hon jobbar, så då känns det bara härligt att vara här, har Kristin Kaspersen tidigare sagt.

Hon menar att medverkan i programmet har inneburit att hon känt sig närmre sin mamma.

– Jag har på ett sätt också fått vara mamma lite närmare, och inte bara Lill-Babs. För det har varit mycket om henne under året, men eftersom jag växte upp i replokalerna med henne så har jag fått vara nära henne som mamma här när vi repeterar och det har varit väldigt skönt.

Ett annat viktigt stöd för Kristin under ”Let's dance”-resans gång har varit 15-åriga sonen Leon som stöttat mamma i kulisserna hela våren.

– Att se glädjen i honom att få ta del av det här, det som jag fick ta del av mycket med mamma. Jag har inte kunnat ge honom den här härliga världen på samma sätt som jag fick uppleva med mamma men nu får jag det, säger Kristin Kaspersen.

Siktar på att vinna

Att vinna ”Let's dance” har inte varit fokuset i Kristin Kaspersens medverkan i programmet men hon förklarar att hon siktar på att gå hela vägen. Dels menar hon att hon vill lära sig att dansa så mycket som möjligt, men säger även att glasskon lockar.

– Det är klart att jag har sikte på att vinna för man vill ju gå hela vägen. Sedan är det ju coolt att det är en högklackad sko som står där, den är ju sjukt snygg också, säger Kristin Kaspersen.

LÄS MER:
ANDERS BJÖRKMAN: Hon utklassade alla – i den starkaste säsongen någonsin