Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaspersen hyllar dans- partnern – efter tuffa tiden

Kristin Kaspersen och Calle SternerFoto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen och Calle Sterner.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Kristin Kaspersen var rädd för hur hon skulle känna inför mars, då det är ett år sedan hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson var dödssjuk.

Men inför premiären av ”Let's dance” har Kaspersen hittat tillbaka till glädjen – och hyllar sin danspartner Calle Sterner.

– Jag önskade för mig själv att jag skulle få dansa med honom och jag tycker att jag drog vinstlotten. Vi har väldigt bra personkemi, säger Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen, 49, är en av årets deltagare i TV4:s dansunderhållning ”Let's dance”, där hon dansar tillsammans med veteranen Calle Sterner, 29.

Nu berättar Kaspersen om relationen hon fått till sin dansare under de långa träningstimmarna.

– Man kommer varandra väldigt nära, man tränar i många timmar, käkar lunch ihop, man spenderar mycket tid ihop. Man tränar på dagarna och sen är det den där kramen när man kommer på morgonen, säger Kaspersen.

– Det går inte att ha tråkigt med honom. Det är mycket garv, humor och så är han sjukt bestämd och sträng och jag behöver det. Det gör mig bättre. 

Inför ”Let's dance” så hade Kristin Kaspersen hoppats på att få paras ihop med Calle Sterner – och hennes lycka blev gjord.

– Jag hade sagt att ska jag vara med i ”Let's Dance” så ville jag dansa med Calle. Vi hade gemensamma vänner så jag visste att han var snäll men annars kände jag honom inte. Men jag önskade för mig själv att jag skulle få dansa med honom och jag tycker att jag drog vinstlotten. Vi har väldigt bra personkemi. 

Kristin Kaspersens ärliga inlägg

I ett ärligt inlägg på sin Instagram berättar Kristin Kaspersen om oron hon har känt inför mars månad, då hon för ett år sedan bevittnade sin mammas sjukdomskamp innan hon gick bort den tredje april. 

”För ett halvår sen var jag så orolig för mars månad. Den månaden för ett år sedan mamma kämpade så hårt. Nu är det mars och jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna känna så mycket glädje som jag gör i dag. Och det gör jag främst för att jag har världens finaste mamma som är en förebild när det gäller att vara en god människa och den lycka jag känner att fått leva med hennes godhet i livet” skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

En del av glädjen får hon genom träningen till ”Let's dance”, och Kaspersen skriver att hon ler varje dag när hon tränar dans med Calle Sterner.

”Men också för att jag bestämde mig för att ha så roligt jag bara kan. Varje dag känner jag så här (se bild) när jag kliver in i studion. Så mycket energi och lycka. Ikväll när jag gick kvällspromenaden med min hund lyste månen starkt. Jag tittade upp och log ” Mamma, jag klarade det. Jag skrattar nu” skriver Kristin Kaspersen starkt.

 

https://www.instagram.com/p/BvPvqk8HeY9/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rs4jh1j785du