Förra veckan drabbades Isabel Adrian av en hjärnskakning. Foto: Jackeline PerezFörra veckan drabbades Isabel Adrian av en hjärnskakning. Foto: Jackeline Perez
Förra veckan drabbades Isabel Adrian av en hjärnskakning. Foto: Jackeline Perez
Danspartnern Fredric Brunberg är så sjuk i influensa att Isabel Adrian har fått dansa ensam. Foto: Magnus Liljegren - Ibl / IBL - SWEDEN/IBL MAGNUS LILJEGREN / GGFOTODanspartnern Fredric Brunberg är så sjuk i influensa att Isabel Adrian har fått dansa ensam. Foto: Magnus Liljegren - Ibl / IBL - SWEDEN/IBL MAGNUS LILJEGREN / GGFOTO
Danspartnern Fredric Brunberg är så sjuk i influensa att Isabel Adrian har fått dansa ensam. Foto: Magnus Liljegren - Ibl / IBL - SWEDEN/IBL MAGNUS LILJEGREN / GGFOTO
Nu tvingas Hollywoodfrun dessutom att byta danspartner under repetitionerna. Foto: Jackeline PerezNu tvingas Hollywoodfrun dessutom att byta danspartner under repetitionerna. Foto: Jackeline Perez
Nu tvingas Hollywoodfrun dessutom att byta danspartner under repetitionerna. Foto: Jackeline Perez

Isabel Adrian har tvingats dansa ensam

Publicerad

Förra veckan drabbades Isabel Adrian av en hjärnskakning.

Den här veckan har ytterligare otur drabbat paret - danspartnern Fredric Brunberg är så sjuk i influensa att Isabel Adrian har fått dansa ensam.

Nu tvingas Hollywoodfrun dessutom att byta danspartner under repetitionerna.

– Vi har inte övat någonting. Jag känner mig jätteledsen, säger Isabel Adrian.

Realitystjärnan riktar även skarp kritik mot produktionen för att de beställt skor i fel storlek till henne – problemet är ännu inte löst.

Förra veckan drabbades Isabel Adrian av en hjärnskakning under repetitionerna inför "Let's dance" i TV4. Nu har oturen slagit till mot dansparet igen.

Under dagens repetitioner berättade Isabel Adrian att hennes danspartner Fredric Brunberg insjuknat i influensa och att de inte kunnat repetera alls tillsammans.

– Vi har inte övat någonting. Jag känner mig jätteledsen. Jag har inte fått någon hjälp alls och jag har aldrig dansat jive. Jag måste ju ha speciella skor och allt, säger Isabel Adrian och fortsätter:

– När han blir sjuk på måndagen och jag är ensam i studion med honom och han bara kräks överallt. Då tänker jag: Vänta lite nu, hur ska detta gå? Jag frågar på tisdagen. "Nej, men det löser sig. Vi kan gå igenom så du känner att det är okej tills idag". För de behöver ju sätta kameran. Hade jag haft tio poäng varje vecka då kanske jag hade sagt: "Okej, det löser sig, för jag kan showa". Men inte när det står en dansare på tur som jag kan få hjälp av. Tänk om Fredrik pressar sig så mycket att ha blir sjuk igen. Jag har jobbat ganska mycket på mina tillitsproblem. Men jag känner mig inte säker. Det känner jag är lite orättvist.

Isabel Adrian säger att kommunikationen mellan produktionsbolag, henne och TV4 inte fungerat ordentligt.

– Det är ofta att kommunikationen inte finns. Eller så tar den för lång tid. Det kunde ha gått snabbare. När man gör tv ska det vara snabba puckar, säger hon och fortsätter:

– Jag ser till att den sköts. Men det kunde gått snabbare.

Enligt Isabel Adrian är det hon själv som måste se till att kommunikationen sköts.

– Nej Det ska inte vara så. Den här veckan kände jag att jag behövde sätta ner foten lite, säger hon.

LÄS MER: Så gick det sen för kärleksparen i "Let's dance"

Isabel Adrian tvingas byta danspartner

Nu har Hollywoodfrun tvingats panikinkalla Tobias Wallin, som förra veckan fick lämna "Let's dance" efter att han och hans partner Ewa Fröling röstats ut ur programmet.

– Fredrik kommer kanske inte kunna komma förrän på torsdag, så jag panikringde Tobbe. Vi ska försöka öva i dag, säger hon.

Under repetitionerna på dansgolvet sa Isabel Adrian också: "Välkomna till årets sämsta rehearsal, jag har bytt danspartner".

 

LÄS MER: Här är skandalerna vi aldrig glömmer i "Let's dance"

TV4: "Finns en risk att han inte kommer"

TV4 berättar att Isabel Adrian och Fredric Brunberg körde ett dubbelt danspass i måndags och att han efter detta insjuknade i influensa. Därefter har han ersatts med programmets koreograf, David Watson.

– I tisdags körde David Watson med Isabel och Fredrik var med via Skype. Det har hänt tidigare att dansare har varit sjuka, men inte så här länge som den här veckan. Det är inte optimalt att Isabel kört med två olika danspartners dessa dagar, men det fick bli så nu, säger Anders Edholm, pressansvarig på TV4.

Han menar att det finns en risk att Fredric Brunberg inte kan återvända till programmet under veckan - och att han kan missa fredagens direktsändning.

– Det finns en risk att han inte kan komma tillbaka. Vi vill inte att han ska smitta någon annan heller. Om han inte kommer tillbaka till på fredag får vi hitta en ersättare, säger Anders Edholm.

Via TV4 skickar dansaren Fredric Brunberg en hälsning:

– Det känns jättejobbigt inte kunna träna med Isabel, jag vill verkligen komma tillbaka, säger han.

Isabel Adrian är också kritisk mot produktionen beställt fel skostorlek till henne. Realitystjärnan har fortfarande inte fått de skor hon ska dansa med på fredag.

– Ingen partner, inga skor. Och de skor jag hade på cha cha:n. Det kom fel storlek från England. Mina fötter kan inte vara i dem. Jag blödde efter direktsändningen första veckan. De var alldeles för små. Jag hade inte dansat in dem. Och nu har jag återigen inte dansat jive och inte i latinskor, eftersom att jag inte har ett par, för det finns ju inga, säger Adrian.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag