Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Irvings hårda ord mot finalparet i natt

"Let's dance" är över för den här säsongen –  och nu riktar jurymedlemmen Tony Irving kritik mot säsongens deltagare, och i synnerhet finalisterna.

– De är för tråkiga. Nästa år måste vi ha med idrottsprofiler med större personlighet säger han.

Danstävlingen "Let's dance" avgjordes i fredags kväll och tidigare fotbollsproffset Jesper Blomqvist stod som segrare efter att med knapp marginal ha besegrat alpina stjärnan Anja Pärson.

Tony Irving har varit ordförande i programmets jury och är dess största profil.

Under segerfesten på Grand hotell i natt var han kritisk till delar av programmets upplägg. Han menar att några av deltagarna har för tråkig personlighet för att programmet ska få riktig showstatus, speciellt gäller det finalisterna.

– Det är bra att vi har med idrottsstjärnor, men nästa år måste vi verkligen se till så att vi har deltagare med bättre personlighet, säger han.

Malin Watson och Jesper Blomqvist.

"Anja och Jesper är bra men tråkiga"

Tony Irving menar att Jesper Blomqvist och Anja Pärson visserligen var duktiga på att dansa, men att de saknar utstrålning för att ge programmet en extra skjuts.

LÄS MER: Filippas ilska mot juryn: "Otroligt besviken" 

– Anja och Jesper är bra men tråkiga, förklarar Tony Irving.

Han menar att de roliga karaktärerna med stjärnstatus försvann tidigt.

– Det här är ett 10-veckorsprogram. Det räcke inte att vi har deltagare som är roliga i inledningen. Vi måste ha deltagare som är roliga på slutet också, säger han.

Tidigare har Tony Irving sagt att han tycker att dansparet Samir Badran och Sigrid Bernson var de som hade störst stjärnstatus - och med det kunnat locka ännu fler tittare till programmet.

Nu är han besviken över att de åkte ut i mitten av tävlingen.

LÄS MER: Jesper Blomqvist vinner Let's dance

"Samir hade kunnat varit med längre"

– Samir kunde jag ha haft med längre i tävlingen. Likaså Anders Öfvergård, säger han, och syftar på "Arga Snickaren", som också ute ut i mitten av tävlingen.

Ytterligare en person som med sin personlighet hade kunnat lyfta tävlingen är kulturprofilen Thorsten Flinck. Han var uttagaren till tävlingen, men fick hoppa av innan det dragit igång då han inte klarade av de hårda medicinska testerna.

– Det hade blivit en fascinerande resa, men ganska kort, säger Tony Irving om Thorsten Flinck.