Stina Wollter, 52, gjorde succé i "Let's dance" igen. Foto: Olle SporrongStina Wollter, 52, gjorde succé i "Let's dance" igen. Foto: Olle Sporrong
Stina Wollter, 52, gjorde succé i "Let's dance" igen. Foto: Olle Sporrong
Stina Wollter var också överväldigad, och kunde inte hålla tårarna tillbaka. Foto: Olle SporrongStina Wollter var också överväldigad, och kunde inte hålla tårarna tillbaka. Foto: Olle Sporrong
Stina Wollter var också överväldigad, och kunde inte hålla tårarna tillbaka. Foto: Olle Sporrong
Publiken jublade vid hennes framträdande och juryn höll med när hon dansade jive. Foto: Olle SporrongPubliken jublade vid hennes framträdande och juryn höll med när hon dansade jive. Foto: Olle Sporrong
Publiken jublade vid hennes framträdande och juryn höll med när hon dansade jive. Foto: Olle Sporrong
Hon fick stående ovationer av delar av juryn – men blev samtidigt sågad av Tony Irving Foto: Olle SporrongHon fick stående ovationer av delar av juryn – men blev samtidigt sågad av Tony Irving Foto: Olle Sporrong
Hon fick stående ovationer av delar av juryn – men blev samtidigt sågad av Tony Irving Foto: Olle Sporrong

Ilskan efter Tony Irvings ord mot Stina Wollter

Publicerad

Stina Wollter, 52, gjorde succé i "Let's dance" igen.

Hon fick stående ovationer av delar av juryn – men blev samtidigt sågad av Tony Irving, något som fick publiken att bua högt av ilska.

– Det finns nog de som längtat efter en levnadsglad knubbis med fransar i kanten, säger Wollter om publikstödet.

Förra veckan gjorde Stina Wollter succé i "Let's dance" i TV4 - och i går gjorde hon det igen.

Publiken jublade vid hennes framträdande och juryn höll med när hon dansade jive.

– Du är i det, det man ser det i dina ögon. Du är oerhört fokuserad på insidan. Du är lysande, säger domaren Cecilia Lazar om Stina Wollter, som fick 19 poäng i betyg och var bäst av alla.

Men Tony Irving var mer tveksam.

–  Jag hade gärna sett mer jive. Det var väldigt mycket show – jag ville se mer jive i grunden. Tyvärr, jag tycker det var för mycket show.

Något som fick publiken att bua – och jurykollegan Ann Wilson att skrika högt:

– Nej, nej nej. Hade hon gjort mer jive så hade hon ju inte överlevt, sa hon kritiskt.

 

LÄS MER: Boxaren Mikaela Laurén åkte ur direkt

 

Stina Wollter själv var nöjd efter insatsen – och berättade att hon bara försöker vara sig själv.

– Fan Stina, du är dig själv brukar andra säga till mig, och då svarar jag att jag är ganska dålig på att vara någon annan, säger hon och forsätter:

– Jag skulle gärna vakna och vara Beyoncé, men nu vaknar jag och är Stina. Och det ska jag forsätta med.

Stina Wollter gjorde även succé förra veckan och då var programledaren Tilde de Paula Eby mållös:

– Allvarligt talat, att du dansar bra, det visste vi. Men det händer något när du gick ut på det där gansgolvet.

 

LÄS MER: Stina Wollters nya succé i "Let's dance"

 

Stina Wollter var också överväldigad, och kunde inte hålla tårarna tillbaka.

– Jag har gråtit. Jag hade inte förväntat mig någonting, sa hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag