Programledaren David Hellenius pressade Anders Borg på känsliga frågor om hur han och sambon Dominika Peczynski träffades – frågor paret inte vill svara på. Foto: / OLLE SPORRONG EXPProgramledaren David Hellenius pressade Anders Borg på känsliga frågor om hur han och sambon Dominika Peczynski träffades – frågor paret inte vill svara på. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Programledaren David Hellenius pressade Anders Borg på känsliga frågor om hur han och sambon Dominika Peczynski träffades – frågor paret inte vill svara på.  Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Efter direktsändningen av "Let's dance" i TV4 berättar Dominika att hon tröttnat på frågan. Foto: / OLLE SPORRONG EXPEfter direktsändningen av "Let's dance" i TV4 berättar Dominika att hon tröttnat på frågan. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Efter direktsändningen av "Let's dance" i TV4 berättar Dominika att hon tröttnat på frågan. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Foto: / OLLE SPORRONG EXPFoto: / OLLE SPORRONG EXP
 Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong

Hellenius fräcka fråga om Dominika

Publicerad

Programledaren David Hellenius pressade Anders Borg på känsliga frågor om hur han och sambon Dominika Peczynski träffades – frågor paret inte vill svara på.

Efter direktsändningen av "Let's dance" i TV4 berättar Dominika att hon tröttnat på frågan.

– Vår relation har blivit så extremt offentlig. Finns det en liten detalj som ingen känner till så vill vi gärna fortsatt ha det så, säger Peczynski och berättar om kärleksstödet.

Dominika Peczynski gick vidare efter fredagens deltävling av "Let's dance." Med i publiken fanns hennes sambo Anders Borg. De är ett av Sveriges just nu mest omskrivna par.

Men hur de träffades är höljt i dunkel. Det är ingenting de vill prata om.

Ändå valde "Let's dance" programledare David Hellenius att pressa Anders Borg om detta under fredagens sändning. Programledaren ställde upprepade frågor om paret.

Först frågade Hellenius om paret bor ihop.

– Ja, det gör vi. Vi har varit sambo sedan i somras förra året, svarade Anders Borg.

Sedan gick Hellenius in på frågan om hur paret träffades – en fråga de i tidigare intervjuer vid upprepade tillfällen sagt att de inte vill svara på.

– Vi träffades gemensamt. For you to ask for me to know.

 

LÄS MER: Mikaela Laurén åkte ur direkt i "Let's dance"

 

David Hellenius frågade då om det var Borg som tog första steget. Borg svarade:

– Ja, det var det nog. Men for you to ask och for me to know, svarade Anders Borg.

Efter direktsändningen berättar Peczynski att hon tröttnat på frågan.

– Ja, eftersom också... vi kan ju säga så här: Vi kommer inte att berätta det för vi tycker om att ha det som en hemlighet, säger hon.

Dominika Peczynski: "Ska vara hemligt"

Hon förklarade samtidigt varför paret vill hålla den privata detaljen hemlig.

– Vår relation har blivit så extremt offentlig. Finns det en liten detalj som ingen känner till så vill vi gärna fortsatt ha det så, säger hon.

Under direktsändningen myste paret i Green Room när kamerorna inte såg på.

– Vi bor tillsammans och det är ingen hemlighet att vi tycker om varandra, säger Dominika Peczynski om kärleksmötet.

 

LÄS MER: Stina Wollter gjorde succé igen

 

Dominika Peczynski förklarade nyligen i en intervju att hon inte vill prata om frågan.

– Det är en hemlighet. Det är bara vi som vet hur det gick till och det tycker jag är roligt, sa hon då.

Efter sändningen berättar Peczynski att kärleken Borgs närvaro under tävlingen betydde mycket.

– Det betydde jättemycket så klart att Anders var här. Det var bra med extrasupport i publiken.

Under förra veckans premiär kunde inte Anders Borg medverka under sändningen.

I stället skickade han en videohälsning till Dominika Peczynski i direktsändning, för att visa sitt kärleksstöd till sambon.

Han passade också på att berätta hur mycket hon betyder för honom.

– Jag älskar dig jättemycket och hoppas du får en fantastisk kväll, sade Anders Borg i videohälsningen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag