Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hela "Let's dance"-turnén ställs in

Elisa Lindström Foto: Olle Sporrong
Tony Irving Foto: Olle Sporrong

"Let's dance" skulle ge sig ut på Sverigeturné under hösten – men nu ställs den in.

Det har visat sig att inte tillräckligt många har köpt biljetter.

”Biljettförsäljningen till 'Let’s dance live' har inte legat i linje med förväntningarna", säger Sophie Henningson, arrangören Blixten & Co i ett pressmeddelande.

Showen skulle ledas av David Hellenius tillsammans med jurymedlemmarna Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. Även de före detta deltagarna i programmet, Pia Johansson, Elisa Lindström Alexander Hermansson och Steffo Törnquist skulle alla vara med på turnén.

Totalt skulle turnén göra stopp i tio svenska städer mellan 14 oktober och den 19 november i år – men nu blir det ingenting.

"Ingen turné i år"

”Biljettförsäljningen till 'Let’s dance live' har inte legat i linje med förväntningarna. Därför har vi beslutat att det tyvärr inte blir turné i år”, säger Sophie Henningson, arrangören Blixten & Co i ett pressmeddelande.

 

LÄS MER: David Hellenius om ändringen i "Let's dance"

 

TT skriver att de som har köpt biljetterna till turnén kommer att få pengarna tillbaka.

"Väldigt tragiskt"

Ann Wilson, en av jurydomarna, är väldigt ledsen över beskedet att hon inte får ge sig ut på turné.

– Det är väldigt, väldigt tragiskt. Jag tror att det hade blivit en supersuccé och jag hoppas att vi får en chans att göra om detta, men kanske på mindre arenor, säger hon.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos ändring inför "Let's dance"

 

Även Steffo Törnquist är besviken över att turnén ställs in. Han skriver i ett långt sms till Expressen:

"Extra synd om alla som köpt biljett"

"Det hade naturligtvis varit fantastiskt kul att damma av lackdojorna och virvla runt med Cissi igen, men jag förstår om arrangören blåser av. Del i "Let's dance" storhet är det överdådiga och svulstiga, det ska vara stor orkester och glittriga kläder annars är det inget kul och en sådan produktion kostar förstås skjortan. Synd om alla som har köpt biljett, det är onekligen skitkul att se "Let's dance" live, och extra synd om alla som eventuellt hade hoppats på en sväng om med mig, haha, men jag lovar att bjuda på en spontan-cha-cha om nån springer på mig på gatan. Och blir det aktuellt med turné innan jag fyller 85 kan jag tänka mig att vara med", skriver han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!