Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Forsbergs kärleksstöd under svåra tiden: ”Tufft”

Magdalena Forsberg med maken Henrik Forsberg.Foto: OLLE SPORRONG

Magdalena Forsberg, 51, har haft en tuff tid med mycket hemlängtan.

Efter att ha säkrat en semifinalplats i ”Let's dance” tackar hon nu sin familj för allt stöd.

– Jag saknar dem väldigt mycket, säger skidskyttestjärnan.

Magdalena Forsberg tvingades duellera mot Linnéa Claeson om den tredje och sista semifinalplatsen i årets ”Let's dance”. Efter att ha lyckats prestera en perfekt vals tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson tog hon sig till slut vidare till nästa vecka.

– Jag är fortfarande i chock, säger Magdalena Forsberg och fortsätter: 

– Jag blev jätteförvånad, man har ingen aning. Dels att vi fick så bra poäng, det är jag chockad över, och sedan att vi också gick vidare.

”Haft det tufft”

Semifinalplatsen betyder extra mycket då Magdalena Forsberg haft en kämpig tid – något som hennes make Henrik Forsberg berättade om i TV4:s sändning:

– Hon har haft det tufft ett par veckor, det har varit väldigt jobbigt mentalt.

Magdalena Forsberg berättar att det har handlat om stark hemlängtan och saknad.

– Stödet som jag har hemifrån familjen betyder jättemycket. Jag saknar dem väldigt mycket. Jag har haft hemlängtan, jag är borta hemifrån väldigt länge.

Tackar familjen

Hon riktar samtidigt ett varmt tack till Henrik och resten av familjen.

– Henrik är en hjälte. Han styr upp allting och utan det hade jag aldrig kunnat vara med, säger Magdalena Forsberg.

– Familjen finns alltid där bakom en och även när de inte är här så känner man ändå stöttningen. Det är ett himla lass han får dra när han är ensam hemma med barnen och det är träningar och allting som han får rodda med för att jag hela tiden är i Stockholm.

Nu ska Magdalena Forsberg och danspartnern Tobias Karlsson förbereda sig inför semifinalen. Vad de ska bjuda på där är än så länge högst oklart. 

– Jag har faktiskt inte planerat längre än till just nu. Så nu gäller det ju att planera och ladda om, säger Magdalena Forsberg.