Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ellen Bergström i tårar under repet

Ellen Bergström. Foto: OLLE SPORRONG
Ellen Bergström har haft fullt upp med dansen under veckan inför fredagens "Let´s dance"-final. Hon berättar att fötterna börjar kännas riktigt ömma nu. Foto: OLLE SPORRONG

Let's dance"-aktuella skådespelaren Ellen Bergström gjorde nyligen slut med pojkvännen Mike Radoor.

Nu berättar hon att hon är redo att träffa en ny.

– Det är klart att det skulle vara kul att träffa någon, säger hon. 

Ellen Bergström har haft fullt upp med dansen under veckan inför fredagens "Let´s dance"-final. Hon berättar att fötterna börjar kännas riktigt ömma nu.

– Kroppen börjar ju bli sliten, det gör ont i varje del. Men man känner sig ju också stark på ett sätt, säger Ellen Bergström

Hon har dock något roligt att se fram emot, om tolv dagar flyttar nämligen skådespelaren till sin nya lägenhet. 

– Jag räknar ner, jag förstår fortfarande inte att den kommer bli min. På kvällarna brukar jag titta på bilder på den och på inredning. Jag är så glad för den. 

"Jag är singel"

Under den senaste tiden har det varit många frågor kring Ellen Bergström och hennes ex-pojkvän Mike Radoor. Paret gjorde slut i mars och har inte setts ihop sedan dess.

I helgen lade dock både Ellen Bergström och exet Mike Radoor upp varsin video på Instagram där skådespelarens pappa stod och grillade. 

– Ja han åkte till Vingåker på morgonen och var där och hängde med min familj liksom. Vi är fortfarande vänner och har kontakt, även om han har svikit mig. Men vi är inte tillsammans, säger Ellen Bergström.

Trots att de inte är ett par så är det fortfarande känslosamt för henne att pratar om honom och för en stund får hon avbryta intervjun då hennes ögon tåras. 

Men en liten stund senare har Ellen Bergström samlat sig och hon berättar att de fortfarande har kontakt men understryker att de inte är tillsammans och att hon inte heller har någon tanke på att de kommer bli det heller.  

– Jag är singel och jag vill inte bli ihop med honom igen. Jag ångrar dock inget jag har gjort eller sagt, jag bara kör. Jag vill heller inte prata mer om honom, berättar hon.

Letar du efter någon ny?

– Ehmm... Hahah kanske, det är klart att det skulle vara kul att träffa någon, säger Ellen Bergström.

Börjar få tävlingsinstinkt

På fredag gör de fyra tävlande som är kvar upp i en kvartsfinal. Ellen Bergström säger att hon blir rädd om någon nämner att hon är favorittippad. 

– Nej det vill jag inte höra! Jag får typ panik när jag hör det, säger hon. 

Skådespelaren berättar dock att hon har börjat att få lite tävlingsinstinkt nu när det närmar sig slutet.

– Nu hade det varit jävligt tråkigt att åka ut, riktigt surt hade det varit, säger hon. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!