Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

David Hellenius fräcka skämt om Jenny

Här är David Hellenius nya fräcka skämt.

I "Let's dance"-finalen imiterade programledaren om Jenny Strömstedts nya raffiga stil.

– Vadå förändrad? Jag har inga trosor på mig, kolla! sa David Hellenius i sändningen.

Jenny Strömstedts raffiga nummer blev en tittarsuccé och en snackis i sociala medier.

I finalen av "Let's dance" passade programledaren David Hellenius på att skämta om Jennys förändring. I en sketch imiterade han deltagarna.

När det kom till Jenny Strömstedt valde Hellenius att imitera hennes raffiga nummer. Han särade på benen – och skämtade om att han saknade underkläder.

– Vadå förändrad? Jag har inga trosor på mig, kolla! sa David Hellenius i sändningen.

Han fortsatte:

– Åh mina trosor åkte av, sa han.


LÄS MER: Steffos sexråd – till Jenny


Sedan fortsatte han att driva med Jenny Strömstedts revbensskada under säsongen. Då fick en skyltdocka imitera Jenny Strömstedt. Dansaren släpade och slängde runt på dockan, iförd sexdräkten, och tappade kroppsdelar titt som tätt.

Jenny Strömstedt har tidigare berättar om hur dansen förändrat henne.

– Jag har levt ut. Jag har hittat nya sidor av mig själv. Jag vågar visa det. Alla skulle må skitbra av det här. Man mår så dåligt först. Men sen kommer man på att det är okej. Man släpper fram den sidan och slutar skämmas så mycket. Man blir en starkare människa, sa hon då.


LÄS MER: Steffos hot mot Jenny


Men det var inte bara Jenny Strömstedt som fick sig en känga av David Hellenius.

Programledaren skämtade också om Marie Serneholts succé i programmet.

– Ni måste lite på mig. Jag är helt chockad. Jag har aldrig dansat förut någonsin. Du måste tro mig som tjej. Jag har aldrig hört talat om det här som kallas dans, sa han i sändningen när ha imiterade Marie.

Ingemark Stenmark framställdes som stel och dansaren släpare runt honom. Han kunde heller inte få ur sig ett ord.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.