Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bråket fortsatte
efter sändning

Sinta Wollter Foto: Olle Sporrong
Tony Irving Foto: Olle Sporrong

Det var en tårögd Stina Wollter tvingades lämna "Let's dance".

Efteråt fortsatte ordbråket mellan konstnären och juryns ordförande Tony Irving.

– Jag blir irriterad, säger han.

Kvartsfinalen av "Let's dance" är över – och det blev Stina Wollter som tvingades lämna programmet. De senaste veckorna har TV4-programmet präglats av ett ordbråk mellan Tony Irving och Stina Wollter och i direktsändning passade hon på att ge juryordföranden en sista pik innan hon åkte ut.

– Det har varit jättespännande och fint, men också skönt. Jag hade inte orkat med Tonys vrede en gång till, sa hon i direktsändningen.

Har du känt dig bekväm i den här cirkusen?

– Det har funnits fragment som jag har trivts mindre bra i men det har varit en del av hela grejen. Men övergripande har det varit underbart, säger Stina Wollter.

Samtidigt riktar hon återigen kritik mot juryn – specifikt Tony Irving.

– Det blev lite tjatigt att han var trött på att folket ha mig kvar. Det känns jättetråkigt.

Känner du att juryn har övergett dig?

– Nej, men till slut blev det nog precis som de ville att det skulle bli så det är helt okej.

 

LÄS MER: Stina Wollters ilska mot juryn: "Gör ont"

 

Tony Irving är nöjd med att Stina Wollter fick lämna "Let's dance".

– Det är rätt person som fick åka ut. Ska jag vara ärlig så blir jag skitförbannad varje år när det alltid finns en surgubbe som inte gör ett skit. Vi hade Thomas Wassberg, Gud hjälpe mig. Han kunde knappt gå över golvet. Men han tog sig lika långt som Stina.

Stina säger att hon inte orkar med din vrede längre?

– Kruxet är att Stina aldrig har fått min vrede. Om hon hade brytt sig om det jag har sagt i programmet då hade hon upptäckt att mina omdömen är fulla med respekt. Som hon tolkar det efteråt, det är det som är bekymret. Jag blir irriterad, min poängsättning baseras på 33 års erfarenhet som en yrkesdansare och domare, och jag blir ifrågasatt av någon som dansat i åtta veckor. Det tycker jag är märkligt.

– När man är nybörjare och man inte förstår vad man håller på med är det självklart att man blir sur om man om man inte får det betyg som man tror man förtjänar. Då är det lättare att skylla på någon annan och säga "du håller inte måttet".

 

LÄS MER: Tony Irving: "Ett mardrömsscenario"

 

Stina Wollter är inte intresserad av att prata ut med Tony Irving.

– Jag är inte ett dugg intresserad av att prata ut om någonting. Han kör ju sin agenda och jag kör min. Nej Gud, det är inte intressant för mig.

Stina Wollter stöttas av kärleken Micke

Samtidigt berättar också om känslostormen.

– Jag tror att det kommer bli chockartat ödsligt att inte ha det här tajta schemat. De enda tårar jag gråter är bara för att jag hade velat att Tobias (Bader, reds anm.) skulle vinna för han är bäst i hela världen. Jag hade velat bära honom dit med mina egna fötter.

På plats för att stötta Stina Wollter fanns sambon Micke Olsson.

– Min riddare i skinande rustning. Gud, det är skönt att ha honom här i kväll.

Stina Wollter berättar också om bröllopsplanerna.

– Det ska vi väl göra någon gång men vi har inte lyckats få till det hittills, i 23 år. Så det lär väl bli svårt. Så vi får väl se. Men vi vet att vi vill åldras tillsammans. Det är fantastiskt att ha mött en sådan människa i sitt liv. Det finns ingen annan som jag vill vakna med. Jag vill se honom i ögonen när jag dör om jag ska dö först. Han har mitt hjärta och vi behöver kanske inte gifta oss.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!