Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla. Foto: / OLLE SPORRONG EXPDet blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla.Tillsammans med sin danspartner Kristjan Lootus tog det stopp direkt. Foto: / OLLE SPORRONG EXPDet blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla.Tillsammans med sin danspartner Kristjan Lootus tog det stopp direkt. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla.Tillsammans med sin danspartner Kristjan Lootus tog det stopp direkt. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Foto: / OLLE SPORRONG EXPFoto: / OLLE SPORRONG EXP
 Foto: / OLLE SPORRONG EXP

Boxaren Mikaela Laurén åkte ur Let's dance direkt

Publicerad

Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla.

Tillsammans med sin danspartner Kristjan Lootus tog det stopp direkt.

– Självklart ville jag vara kvar, säger hon efter programmet.

Det var efter fredagens program i Let's dance som den första deltagaren skulle vara tvungen att lämna.

Tittarnas och juryns röster från förra veckans tävling hade tagits med in i kvällens program. Ställning på förhand var att Stina Wollter låg bäst till och komikern Messiah Hallberg var sist.

Men när alla rösterna var räknade i det andra programmet så stod det klart att Messiah Hallberg klarade sig – och det blev i stället boxaren Mikaela Laurén som fick lämna programmet tillsammans med sin danspartner kristjan Lootus.

– Det har varit jättekul att få lära sig dansa. Så självklart ville jag vara kvar, sa en besviken Mikaela Laurén efter programmet.

Mikaela Laurén är en svensk proffsboxare och före detta simmare. År 2011 blev hon historisk med flest proffsmatcher som kvinnlig boxare. Hon har vunnit fem olika VM-titlar i proffsboxning och är rankad 1:a i världen i Light Middleweight klassen.

 

 

LÄS MER: Stina Wollters stora succé ännu en gång

 

En sak som upprepade sig från förra veckan i Let's dance var radioprataren och konstnären Stina Wollters succé.

Än en gång var det hon som leverade bäst och möttes bland annat av stående ovationer från delar av juryn efter sin dans.

– Du är i det, det man ser det i dina ögon. Du är oerhört fokuserad på insidan. Du är lysande, säger domaren Cecilia Lazar om Stina Wollter, som fick 19 poäng totalt.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag