Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Boxaren Mikaela Laurén åkte ur Let's dance direkt

Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla.Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla.Tillsammans med sin danspartner Kristjan Lootus tog det stopp direkt.Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Foto: / OLLE SPORRONG EXP

Det blev boxaren Mikaela Laurén som fick lämna "Let's dance" först av alla.

Tillsammans med sin danspartner Kristjan Lootus tog det stopp direkt.

– Självklart ville jag vara kvar, säger hon efter programmet.

Det var efter fredagens program i Let's dance som den första deltagaren skulle vara tvungen att lämna.

Tittarnas och juryns röster från förra veckans tävling hade tagits med in i kvällens program. Ställning på förhand var att Stina Wollter låg bäst till och komikern Messiah Hallberg var sist.

Men när alla rösterna var räknade i det andra programmet så stod det klart att Messiah Hallberg klarade sig – och det blev i stället boxaren Mikaela Laurén som fick lämna programmet tillsammans med sin danspartner kristjan Lootus.

– Det har varit jättekul att få lära sig dansa. Så självklart ville jag vara kvar, sa en besviken Mikaela Laurén efter programmet.

Mikaela Laurén är en svensk proffsboxare och före detta simmare. År 2011 blev hon historisk med flest proffsmatcher som kvinnlig boxare. Hon har vunnit fem olika VM-titlar i proffsboxning och är rankad 1:a i världen i Light Middleweight klassen.

 

 

LÄS MER: Stina Wollters stora succé ännu en gång

 

En sak som upprepade sig från förra veckan i Let's dance var radioprataren och konstnären Stina Wollters succé.

Än en gång var det hon som leverade bäst och möttes bland annat av stående ovationer från delar av juryn efter sin dans.

– Du är i det, det man ser det i dina ögon. Du är oerhört fokuserad på insidan. Du är lysande, säger domaren Cecilia Lazar om Stina Wollter, som fick 19 poäng totalt.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.