Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong
Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong

Anders Öfvergårds kritik mot Samir

Publicerad

Anders Öfvergård är förvånad över att Samir Badran fick lämna "Let´s dance" i fredags.

Han tror att Samirs läckta nakenbild kan ha varit an av anledningarna till att Samir fick lämna.

– Jag är själv förälder och man blir inte speciellt imponerad, säger Anders Öfvergård.

Efter en tuff vecka för Anders Öfvergård så har han och hans danspartner Cecilia Ehrling Danermark gått vidare och är i full gång med träningen inför fredagens "Let´s dance."

Anders tycker att träningen har gått bra under veckan. Han saknar dock sin kompis Samir Badran som åkte ut under fredagens program.

– Jag gillar Samir, han är ofiltrerad och rolig. Jag blev väldigt paff i några sekunder när plötsligt jag och Cecilia och Samir och Sigrid stod bredvid varandra i slutet, säger Anders.

 

LÄS MER: Anders Öfvergård dansar för döde vännen

 

"Har ganska unga följare"

Anders berättar att han och Samir har pratat med varandra i telefon efter att Samir åkte ut. Han har också börjat fundera på varför just Samir fick lämna.

– Jag tror personligen att det var väldigt dumt att den här nakenfilmen kom ut på Samir. Han har ganska unga följare. Jag är själv förälder och man blir inte speciellt imponerad när någon springer runt med en strumpa över könet, säger Anders.

Anders tycker att det var lite dumt gjort att filmen kom ut.

– Sen ligger det ju uppe hela tiden och folk tittar, så jag tror att det var dumt, säger Anders.

Vad gällande Samir och Sigrids påstådda romans så har Anders ingen aning om det kan bli något mellan dem efter deras medverkan. Han har dock sina förhoppningar.

– Jag vet ingenting men jag hoppas att det blir så. De är skitgulliga ihop, säger Anders.

 

LÄS MER: "Let's dance"-deltagarnas kritik mot TV4

 

Osäker framtid

Nu väntar en ny tuff veckan för Anders och Cecilia med två danser.

– Det kan bli vem som helst som får lämna på fredag. Men det är en tävling. Det handla om att ha kul och att underhålla samtidigt som man måste kunna dansa. Någon åker ju ut, så är det, säger Anders.

Under den här veckan har Anders åkt på en förkylning men han hoppas att det ändå kommer att gå bra på fredag.

– Det är bara att härda ut, säger Anders.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag