Isabel Adrian hade en liknande klänning som Jessica Almenäs i premiäravsnittet. Foto: Olle SporrongIsabel Adrian hade en liknande klänning som Jessica Almenäs i premiäravsnittet. Foto: Olle Sporrong
Isabel Adrian hade en liknande klänning som Jessica Almenäs i premiäravsnittet.  Foto: Olle Sporrong
Almenäs klänning var dock längre och mer täckande: "Du är min slampiga version", sa Almenäs till Adrian. Foto: Olle SporrongAlmenäs klänning var dock längre och mer täckande: "Du är min slampiga version", sa Almenäs till Adrian. Foto: Olle Sporrong
Almenäs klänning var dock längre och mer täckande: "Du är min slampiga version", sa Almenäs till Adrian.  Foto: Olle Sporrong

Almenäs oväntade kommentar till Isabel

Publicerad

Det var när Isabel Adrian Angello väntade på sina poäng efter sin premiärdans som kommentaren från programledaren kom.

– Du är min slampiga version, sa Jessica Almenäs.

Programledaren Jessica Almenäs,40, och tävlande Isabel Adrian Angello, 38, hade liknande klänningar, men i olika längder, under premiären av "Let's dance".

Almenäs bar en långklänning i vitt med detaljer i silver, Adrian Angello bar en liknande i kortare modell.

Och det var inför att Hollywoodfrun och designern Isabel Adrian Angello skulle få ta emot sina poäng av juryn som Almenäs ställde sig tätt intill Adrian Angello.

– Vi ser ut som att vi skulle kunna vara i ett band, sa programledaren.

Sedan fortsatte hon:

– Du är min slampiga version.

Kommentaren ska inte ha funnits i programledarens manus.

– Det var en spontan replik av Jessica och inte i manus. Det var kanske ett olyckligt ordval men det är en direktsändning och allt kan hända. Såklart tråkigt om någon tog illa upp, säger Anders Edholm, pressansvarig.

Efter programmet kommenterade domaren Tony Irving, 49, kommentaren.

– Jag kan säga, slampig har inget med kläder att göra, det har med beteende att göra.

 

LÄS MER: Isabel Adrian rasade i vikt inför "Let's Dance"

 

Steve Angello om kommentaren mot Isabel Adrian

Även Isabel Adrian Angellos man Steve Angello, 33, tyckte till om kommentaren som var riktad mot kärleken.

"Jag vet inte om det är positivt eller negativt", sa han då.

Även juryn Ann Wilson talade om sina ord under sändningen efter att hon kommenterade att tävlande Ewa Fröling var för stel.

– Är det någon som kan ta det som jag sa så är det Ewa, sa Ann Wilson i Expressen tv:s livesändning efter programmet.

Isabel Adrian Angello har tidigare berättat att hon tackat nej till att medverka i "Let's dance" eftersom hon inte velat tävla mot Hollywodfrun och vännen Maria Montazami, 50.

– Men nu när frågan kom tänkte jag att det känns rätt kul ändå, har hon berättat.

Men närheten under dansträning har varit svår för tv-profilen.

– Han sa du måste lita på mig annars kan vi inte dansa. Det har vi jobbat jättemycket med, sa Isabel Adrian Angello till Kristin Kaspersen i "Vardagspuls" tidigare under veckan.

 

LÄS ALLT OM: "Let's dance 2016" här

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Senaste nytt om nyheter, sport och nöje – www.expressen.se

Till Expressens startsida

Mest läst i dag