Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Almenäs om Tilde de Paula Eby i "Let's dance"

Jessica Almenäs Foto: Olle Sporrong
Tilde de Paula Eby Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

Jessica Almenäs ut – Tilde de Paula Eby in.

I dag stod det klart vem som ska bli David Hellenius nya parhäst i "Let's dance".

Nu berättar Jessica Almenäs om vad hon tycker om sin ersättare.

Det var i "Nyhetsmorgon" som TV4 under onsdagsmorgonen avslöjade att det blir Tilde de Paula Eby som ersätter Jessica Almenäs som programledare i "Let's dance".

På Instagram berättar Jessica Almenäs att hon fått många frågor om vad hon tycker att Tilde de Paula Eby tar över hennes gamla jobb och i sin blogg berättar hon nu om känslorna.

"I dag har många frågat mig vad jag tycker om valet av Tilde de Paula som ny programledare i 'Let's dance". Det kom inte som någon överraskning för mig, jag har sagt till alla som frågat att jag tror det blir Tilde. Och den största anledningen till det är att jag vet att hon och David funkar bra ihop och gillar varandra och jag vet att det är viktigt för David", skriver Jessica Almenäs.

 

LÄS MER: Tilde de Paula Eby leder "Let's dance 2017"

 

Jessica Almenäs om relationen med David Hellenius

Jessica Almenäs berättar också att hon och David Hellenius funkade bra tillsammans.

"I ett så stort program som ses av så många och som alla har åsikter om är man ibland rätt så utsatt som programledare och då är det viktigt att känna sig trygg med sin partner. Att man är ett team mot resten av världen. Den relationen hade jag och David, vi höll alltid varandra om ryggen. Jag tycker Tilde var ett utmärkt val av kanalen, hon kommer att göra det där alldeles strålande bra", skriver hon.

 

LÄS MER: Jenny pekades ut som Almenäs efterträdare

 

Jessica Almenäs passar också på att gratulera sin ersättare.

"Grattis Tilde, du får ta över världens roligaste jobb! Jag har haft nio fantastiska säsonger i 'Let's dance'-bubblan och jag vet att Tilde kommer att älska det lika mycket som jag gjorde. Jag önskar henne ett stort, varmt och uppriktigt lycka till".