Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristins okända hjälp i kulisserna – avslöjar nu

Kristin Kaspersen berättar att ”Let's dance” tar mycket tid.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen är rörd av sonens engagemang.Foto: OLLE SPORRONG

Det är finaldags i ”Let's dance” och Kristin Kaspersen får ett otroligt stöd hemifrån.

Nu berättar hon om sonen Leons, 15, engagemang och ansvaret han tagit för vardagen under den intensiva perioden.

– Jag är dålig på att köpa hem mat till och med men han tycker att det är okej för att jag har dansat. ”Mamma jag löser det jag fixar mat”, säger han och så går han och handlar. Han är grym, han är fantastisk, säger Kristin Kaspersen.

När Kristin Kaspersen, 49, fick frågan om hon ville vara med i årets säsong av ”Let's dance” var den första hon rådfrågade 15-årige sonen Leon. Direkt fick hon ett enormt stöd och Kristin Kaspersen berättar att sonen är lika engagerad i tävlingen som hon själv. I publiken stöttar han sin mamma alla fredagar han kan.

– Det är så kul, han lever upp i det här också han tycker att det är så kul. Han älskar att vara här och alla här är ju så underbara med honom så han har lika roligt som jag, säger Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen: ”Se glädjen i honom ”

Leon spenderar så mycket tid han kan med ”Let's dance”-gänget. Kristin Kaspersen berättar att han kommer direkt från skolan på fredagarna och under påsklovet kunde han hänga i replokalerna lite extra. Att få uppleva denna resa tillsammans med sonen betyder mycket för Kristin.

På något sätt kan hon via ”Let's dance” ge honom det hon fått av sin mamma, sångerskan Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

– Att se glädjen i honom att få ta del av det här, det som jag fick ta del av mycket med mamma. Jag har inte kunnat ge honom den här härliga världen på samma sätt som jag fick uppleva med mamma men nu får jag det, säger Kristin Kaspersen.

Sonen tar ett stort ansvar

Men att medverka i TV4-programmet tar mycket tid. Med timmar i danslokalerna är det svårt att hinna med vardagspusslet, förklarar Kristin. Men även där har sonen varit fantastisk.

– Jag är dålig på att köpa hem mat till och med men han tycker att det är okej för att jag har dansat. ”Mamma jag löser det jag fixar mat”, säger han och så går han och handlar. Han är grym, han är fantastisk, säger Kristin Kaspersen.

Hon beskriver att Leon engagerar sig i tävlingen lika mycket som hon. Den 15-åriga sonen ser till att mamma tar hand om sig själv under den intensiva period som ”Let's dance” är.

– I går sa han till mig att; ”mamma du sa till mig att jag skulle säga till dig att du skulle sova klockan 9, klockan är 9 nu”, säger hon och fortsätter:

– Så kommer han in kvart i 10; ”du har inte somnat än du skulle somna 9”.