Oksana Spichak och Jonathan Näslund på Tobias Karlssons 35-årsfest. Foto: Christian ÖrnbergOksana Spichak och Jonathan Näslund på Tobias Karlssons 35-årsfest. Foto: Christian Örnberg
Oksana Spichak och Jonathan Näslund på Tobias Karlssons 35-årsfest. Foto: Christian Örnberg
"Let's dance"-paret Jonathan Näslund och Oksana Spichak har fått sitt andra barn. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON"Let's dance"-paret Jonathan Näslund och Oksana Spichak har fått sitt andra barn. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
"Let's dance"-paret Jonathan Näslund och Oksana Spichak har fått sitt andra barn. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
Jonathan Näslund och Oksana Spichak var båda med i ”let's dance” 2011. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSONJonathan Näslund och Oksana Spichak var båda med i ”let's dance” 2011. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
Jonathan Näslund och Oksana Spichak var båda med i ”let's dance” 2011. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON

"Let's dance"-paret har fått sitt andra barn

Publicerad

"Let's dance"-paret Jonathan Näslund och Oksana Spichak har fått sitt andra barn.

Den 15 April kl. 08:58 kom deras son och paret är överlyckliga. 

– Det känns fantastiskt, värsta babylyckan, säger en glad Jonathan Näslund. 

Proffsdansarna Jonathan Näslund, 31, och Oksana Spichak, 31, fick i söndags sitt andra barn. 

– Det känns fantastiskt, värsta babylyckan, säger Näslund. 

Paret kom hem från BB i går och både mamma och bebisen mår jättebra. 

– Oksana mår jättebra, allt gick väldigt smidigt. Vi kom hem i går och har redan varit ute på första familjepromenaden så det är över förväntan, säger Jonathan Näslund. 

https://www.instagram.com/p/BhoC-i2DYfH/?taken-by=jonathan_naslund

"Han föds verkligen in i en dansfamilj"

Paret har sedan tidigare dotter Olivia på 2,5 år som tränar på parets dansskola en gång i veckan. De driver dansskolan Dance Factory strax utanför Stockholm som de nu håller på och expanderar. 

– Hon är redan en liten dansstjärna. 

Nu hoppas Näslund och Spichak att även sonen ska följa i föräldrarnas fotspår och vilja lära sig att dansa.

– Det hade varit väldigt mysigt, vi hoppas på det. Han föds ju verkligen in i en dansfamilj, säger Näslund. 

 

LÄS MER: "Let's dance"-profilernas glada bebisbesked: "Wow"

Tackade nej till "Let's dance" för sonens ankomst

Jonathan Näslund tävlade i ”Let’s dance” första gången 2007, och dansade då med Ebba Hultqvist. Han har senare även dansat med bland andra Isabella Löwengrip och Ellen Bergström. Oksana Spichak har dansat med Figge Norling 2011 och därefter med ”Robinson”-Robban Andersson.

Men redan från 2006 var Näslund och Spichak danspartners. De gifte sig 2014 och är fortfarande lyckligt gifta. 

Näslund tackade nej till årets "Let's dance" för att paret väntade barn. 

– Jag ville inte riskera att inte vara med vid födseln, det var för nära inpå. Jag fick prioritera familjen, sa han tidigare i år. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag