Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lerin tog storslam på Kristallen: "Otroligt"

Den folkkäre konstnären och tv-profilen var chockad efter sitt pris som årets tv-personlighet.Foto: Olle Sporrong
Lars Lerin och Junior.Foto: Olle Sporrong
Foto: Johan Jeppsson

Lars Lerin tog hem storslam på Kristallen.

Och den folkkäre konstnären och tv-profilen var chockad efter sitt pris som årets tv-personlighet.

– Det är ju otroligt det här egentligen, sade han från scenen.

Lars Lerin var nominerad i två kategorier på Kristallen-galan.

Han tog hem båda två.

Konstnären, som också blivit en tv-profil efter programmet "Vänligen Lars Lerin" i SVT, kammade hem pris som årets tv-personlighet och bästa livsstilsprogram.

– Det är ju helt otroligt det här egentligen, sade Lerin från scenen efter att ha tagit hem sitt andra pris för kvällen.

– Det började med Filip och Fredrik som kom och hälsade på i Värmland, sade han om tv-duon som tog fram idén till programmet, som bland annat Mikael Persbrandt och Leif GW Persson gästat.

Tilde de Paula årets kvinnliga programledare

Årets kvinnliga programledare blev Tilde de Paula – som fick stående ovationer efter att ha tagit hem sitt pris.

I ett kärleksfyllt tacktal hälsade hon till sina barn.

– Elian, Zion, Naemi och Ilyah, jag vet att ni sitter och kollar nu på tv:n och jag vet att ni är så sjukt stolta över mig som er mamma och jag vet att ni alltid är det, oavsett kristall eller inte, men jag är så fruktansvärt glad att jag står här med Kristall i alla fall. Jag älskar er ungar, sade Tilde de Paula Eby från scenen.

TV4-programledaren passade också på att rikta ett tack till sin man – och sin mamma:

– Mami, tack för att du lärde mig värdet av att vara kvinna och vikten att vara stolt över sitt ursprung. Till alla som jobbar med mig, tack för att ni gör mig till mitt bästa jag och till alla tittare. det är ni som bär mig, tack som fan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.