Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bondens vändning efter uppbrottet

Leonora Wilhelmsson. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4

"Bonde söker fru"-profilen Leonora Wilhelmsson fann kärleken i Louise Eriksson, men i höstas tog relationen plötsligt slut.

Efter uppbrottet har bonden försökt läka sina sår och bland annat funnit styrka i musiken.

"Jag hade funderingen på att skicka låten bums till mitt ex och skiva meningen: ingen är som jag, du kommer fatta den en dag" skriver hon i sin blogg

Leonora Wilhelmsson skulle ha deltagit i årets "Bonde söker fru", men hoppade av efter bara ett avsnitt.

Under inspelningsperioden hittade hon kärleken i Louise Eriksson och de beslutade sig för att flytta ihop och förlova sig. 

Men i början av november kom beskedet att relationen hade kraschat och att paret brutit sin förlovning. Enligt Leonora Wilhelmsson berodde uppbrottet på att hon och fästmön befann sig på olika plan i livet. 

 

LÄS MER: Tv-bondens stora sorg – efter svåra uppbrottet

Leonora Wilhelmssons budskap till exet

Bonden försöker nu läka sitt krossade hjärta. Hon finner stor tröst i musik. Och det finns en specifik låt som går på repeat hemma på gården just nu: Uno Svenningssons tolkning av Icona Pop i "Så mycket bättre".

"Jag hade funderingen på att skicka låten bums till mitt ex och skiva meningen: ingen är som jag, du kommer fatta den en dag! Men Leonora Vilhelmsson är större än så, så hon lät myndigt bli. Vissa saker ska man även bli vis av genom egna erfarenheter" skriver bonden på sin blogg och fortsätter:

"Förvisso har jag aldrig träffat på någon som hon heller. Det märkte jag när jag stod där med månen i handen och hon frågade varför jag inte samtidigt tog med mej stjärnorna till henne".

I sin blogg ventilerar bonden sina smärtsamma känslor efter separationen.

"Jag gråter fortfarande väldigt mycket men jag lyckas ändå emellanåt ser på allt det vackra. Jag är grym på det men än lyser sorgen igenom ofta. Och så måste det vara, det tar tid att läka" skriver hon. 

 

LÄS MER: TV4 tvingas ändra i programmet – efter Leonoras kärlekskrasch

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!