Leonora Wilhelmsson. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4Leonora Wilhelmsson. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4
Leonora Wilhelmsson. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4

Bondens vändning efter uppbrottet

Publicerad

"Bonde söker fru"-profilen Leonora Wilhelmsson fann kärleken i Louise Eriksson, men i höstas tog relationen plötsligt slut.

Efter uppbrottet har bonden försökt läka sina sår och bland annat funnit styrka i musiken.

"Jag hade funderingen på att skicka låten bums till mitt ex och skiva meningen: ingen är som jag, du kommer fatta den en dag" skriver hon i sin blogg

Leonora Wilhelmsson skulle ha deltagit i årets "Bonde söker fru", men hoppade av efter bara ett avsnitt.

Under inspelningsperioden hittade hon kärleken i Louise Eriksson och de beslutade sig för att flytta ihop och förlova sig. 

Men i början av november kom beskedet att relationen hade kraschat och att paret brutit sin förlovning. Enligt Leonora Wilhelmsson berodde uppbrottet på att hon och fästmön befann sig på olika plan i livet. 

 

LÄS MER: Tv-bondens stora sorg – efter svåra uppbrottet

Leonora Wilhelmssons budskap till exet

Bonden försöker nu läka sitt krossade hjärta. Hon finner stor tröst i musik. Och det finns en specifik låt som går på repeat hemma på gården just nu: Uno Svenningssons tolkning av Icona Pop i "Så mycket bättre".

"Jag hade funderingen på att skicka låten bums till mitt ex och skiva meningen: ingen är som jag, du kommer fatta den en dag! Men Leonora Vilhelmsson är större än så, så hon lät myndigt bli. Vissa saker ska man även bli vis av genom egna erfarenheter" skriver bonden på sin blogg och fortsätter:

"Förvisso har jag aldrig träffat på någon som hon heller. Det märkte jag när jag stod där med månen i handen och hon frågade varför jag inte samtidigt tog med mej stjärnorna till henne".

I sin blogg ventilerar bonden sina smärtsamma känslor efter separationen.

"Jag gråter fortfarande väldigt mycket men jag lyckas ändå emellanåt ser på allt det vackra. Jag är grym på det men än lyser sorgen igenom ofta. Och så måste det vara, det tar tid att läka" skriver hon. 

 

LÄS MER: TV4 tvingas ändra i programmet – efter Leonoras kärlekskrasch

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag