Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Leonardo DiCaprios unga tjej slår tillbaka

Leonardo DiCaprio kunde ha missat rollen som Jack Dawson i "Titanic". Rollen kunde nämligen i stället ha gått till skådespelaren Paul Rudd.
Foto: LEXIE MORELAND/WWD/SHUTTERSTOCK / LEXIE MORELAND/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Foto: FRANCOIS MORI / AP
Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Leonardo DiCaprio har sedan 2018 varit tillsammans med den 23 år yngre modellen och skådespelerskan Camila Morrone.

I en intervju med Los Angeles Times slår 22-åringen tillbaka mot kommentarerna kring hennes relation med Hollywoodskådespelaren.

– Det finns så många förhållanden i Hollywood, och i världshistorien, där folk har stora åldersskillnader. Jag tycker att vem som helst ska få dejta vem den vill dejta.

Camila Morrone, 22, och Leonardo DiCaprio, 45, har kopplats ihop sedan januari 2018, och setts tillsammans över hela världen.

Men det är först på senaste tiden som parets relation har blivit ämne för debatt, efter att det i sociala medier gjordes en spaning kring att Leonardo DiCaprio blir äldre och äldre, men hans flickvänner blir aldrig äldre än 25.

Under sin långa karriär i Hollywood har DiCaprio alltså gått från att vara jämngammal med sina flickvänner – nästan uteslutande modeller – till att ha ett åldersglapp på över 20 år med dem.

Camila Morrone valde då att gå ut och försvara parets relation, och menar att deras kärlek är lika äkta som vilken som helst.

Försvarar relationen med stjärnan 

I en intervju med Los Angeles Times tar hon till orda igen.

– Det finns så många förhållanden i Hollywood, och i världshistorien, där folk har stora åldersskillnader. Jag tycker att vem som helst ska få dejta vem den vill dejta, säger hon i intervjun.

Hon konstaterar dock samtidigt att hon antagligen själv skulle vara nyfiken på parets relation om hon var utomstående, och förstår att det skvallras.

Nu försöker modellen slå igenom som skådespelerska, och hoppas att fler ska börja känna igen henne för hennes jobb i film, snarare än som Leonardo DiCaprios flickvän.

– Jag tror att fler och fler ser filmen, vilket för att jag får en identitet utanför allt det där. Vilket är frustrerande, eftersom jag alltid tycker att man ska ha en egen identitet som inte är kopplad till vem man dejtar. Jag förstår associationen, men jag tror att det kommer fortsätta att glida undan och bli mindre intressant att prata om.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.