Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Leo DiCaprio har hittat kärleken i Kate Winslet

Leonardo DiCaprio uppges ha blivit förälskad i Kate Winslet.
Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Kate Winslet.
Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Leonardo DiCaprio.
Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Det har gått 20 år sedan katastrof- och kärleksfilmen "Titanic" hade premiär.

Nu uppges Leonardo DiCaprio ha blivit förälskad i Kate Winslet.

– Han har starka känslor för henne, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

I maj tog det slut mellan skådespelaren Leonardo DiCaprio, 42, och modellen Nina Agdal, 25. Leonardo DiCaprio uppges dock redan ha gått vidare – och inte med vem som helst.

Flera uppgiftslämnare uppger nu att skådespelaren och hunken har hittat tillbaka till sin motskådespelare i kärleksfilmen "Titanic" – Kate Winslet, 41.

– Leo har haft starka känslor för Kate sedan dagen han träffade henne. Han tyckte att hon var den vackraste kvinna han någonsin hade sett och det tycker han fortfarande, säger en uppgiftslämnare till Star, enligt Radaronline.


LÄS MER: Leonardo DiCaprio dumpar flickvännen


Uppgiftslämnaren tillägger:

– Under åren har han gått vidare och dejtat modell efter modell men han kände aldrig samhörighet med dem på ett intellektuellt plan som han gjorde med Kate.


"Jag har älskat dig i 13 år"

"Titanic"-stjärnorna träffades för första gången under inspelningen av den klassiska filmen för 20 år sedan. I dag är Kate Winslet gift med Ned Rocknroll men skådespelarna har tidigare varit öppna med sina starka känslor för varandra. Enligt Radaronline kan de nu vara redo att ta nästa steg i sin relation.

– Jag har älskat dig i 13 år. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag gör verkligen det, sa Kate Winslet om Leonardo DiCaprio i sitt tal under Golden Globe 2008.


LÄS MER: Fredrik Eklund om Leonardo DiCaprios lyxkrav 


Även Leonardo DiCaprio har berättat om relationen med Kate Winslet.

– Vår kemi kom naturligt. Vi är lite äldre och lite klokare men på det stora hela är vi samma människor som vi var när vi var 21 år gamla. Vi skrattar åt samma saker. Kate låter aldrig mig ta mig själv på allvar, även om jag vill göra det, har han sagt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.