Foto: /ALL OVER PRESSFoto: /ALL OVER PRESS
 Foto: /ALL OVER PRESS
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Lena PH:s mystiska bild får följarna att undra

Publicerad

Lena Philipsson publicerade en glad påsk-hälsning som har fått följarna att undra. 

Sångerskan har lagt upp en bild på en braskamin – och i en reflektion syns en man. 

”Varm brasa”, skriver sångerskan kryptiskt. 

Sångerskan och före detta Melodifestivalen-vinnaren Lena Philipsson, 51, har satt griller i huvudet på en del av sina Instagram-följare. 

Lena Philipsson publicerade under påsken en glad hälsning till sina följare. På långfredagen följde hon upp bilden med ett kryptiskt inlägg på en braskamin och texten: ”Varm brasa”. I braskaminens reflektion syns en man som ligger i en soffa. Bilden har fått flera följare att undra och spekulera i vem denna karl är. 

”Vad är det för het kille som skymtar?”, frågar en följare.

En annan fortsätter: 

”Vem är mannen i brasan?”, skriver personen.

LÄS MER: Lena PH:s fräcka skämt på Instagram 

 

En följare spekulerar i att det kan vara någon som Lena Philipsson håller kär:

”En man som kan hålla dig varm i soffan?”, skriver följaren. 

 

LÄS MER: Lena Philipsson om 50-årskrisen och nya turnén 

https://www.instagram.com/p/BS3zGsAg40g/?taken-by=lenaphilipsson&hl=sv

Lena Philipsson har tidigare varit gift med Per Holknekt och Måns Herngren. Hon har i flera intervjuer avböjt att kommentera sitt privatliv, men gjorde stor succé i fjol med föreställningen ”Jag är ingen älskling” där hon öppnade upp och blev personlig. 

– Jag är fortfarande mån om mitt privatliv. Det är väldigt sällan jag kommenterar det egentligen. Men när man skriver musik... nu finns det låtar som berättar om var jag befinner mig i livet just nu. Det kändes väl helt okej att skriva det just nu. Jag vet inte varför. Jag känner mig bara lite mogen för att göra det. Nu ska jag inte vara en sådan. Jag vet inte. Det kändes rätt. Det var inte så utelämnande, kommenterade hon då. 

Expressen har sökt Lena Philipsson utan resultat. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag