Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lena Ph:s mys med mannen – bilden visar

Lena Philipsson.Foto: MAGNUS J÷NSSON / XP / TT / EXPRESSEN TT NYHETSBYR?N
Lena PhilipssonFoto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Nu syns Lena Philipsson ihop med golfproffset och tv-profilen Erik ”Snygg-Erik” Blomqvist.

Det går inte att ta miste på den hjärtliga stämningen mellan Lena Ph och den 14 år yngre, ljuslockige hunken.

”Mysstund med Lena”, skriver Erik Blomqvist på Instagram till en bild där han håller en stark arm om sångerskan.

Lena Philipssons, 54, publik jublar inte bara åt hennes hits – de hejar också på att hon ska hitta kärlekslyckan.

Den folkkära artisten har varit gift två gånger, med regissören Måns Herngren, 54, och entreprenören Per Holknekt, 59. Men de senaste åren har ingen man synts i närheten av hennes sida.

Men nu har det hänt – Lena Philipsson kopplas ihop med en ny skönlockig man. Han är det 14 år yngre golfproffset Erik Blomqvist, och precis som Lena kommer han från småländska Vetlanda, närmare bestämt byn Ramkvilla.

Sajten Stoppa pressarna pekar ut 40-åringen som Lena Ph:s nye pojkvän. Men sångerskan har själv ännu inte kommenterat uppgifterna.

Det var redan i somras som Erik Blomqvist delade en Instagram-bild av honom och Lena Philipsson där de håller varandra i ett varmt grepp och ser strålande glada ut.

”Mysstund med Lena”, skriver han.

Kommentarsfältet är fyllt av glada tillrop från vänner som tycker att de knappt sett något tjusigare par.

https://www.instagram.com/p/BzkrhH_CQzq/

Erik Blomqvist kallades ”Snygg-Erik” i ”Robinson”

Erik Blomqvist är inte något okänt ansikte, många minns honom från ”Robinson” i TV4 där han var en av deltagarna 2009. Han fick smeknamnet ”Snygg-Erik” och var snubblande nära att ta hem vinnar-statyetten. 

Under sin medverkan i programmet gjorde sig ”Snygg-Erik” känd för sin charm, och i en intervju på TV4:s sajt berättade han vad han tänder på hos en tjej.

– Ögon och ett härligt smile, sa han.

Säsongen var en av de fysiskt tuffaste genom ”Robinsons” historia, och Erik Blomqvist berättade efter sin hemkomst att han rasat 14 kilo i vikt och drabbats av håravfall.

Erik Blomqvist gick under namnet ”Snygg-Erik” när han var med i ”Robinson”.Foto: FOTO: DANIEL OHLSSON/TV4. / TV4

 

Sedan tv-inspelningen på Filippinerna 2009 har Erik Blomqvist utvecklat sin passion för friluftsliv och golf. Han är grundare av företaget Balance golf, där han också själv arbetar som instruktör och föreläsare.

Medan Lena Philipsson har två vuxna barn, så har Erik Blomqvist inga. Han bor ensam i en lägenhet i Göteborg, är ogift och har heller inte varit gift tidigare. 

När Expressen når Erik Blomqvist vill han just nu inte gå in närmare på sin relation till Lena Philipsson.

– Inga kommentarer. Vi hörs en annan gång, säger han på klingande småländska.

Lena Philipssons besök hos Erik Blomqvist i Vetlanda

Men att stämningen är gemytlig mellan de båda Vetlanda-profilerna råder inget tvivel om. Inför att staden fyller 100 år i år medverkar Erik Blomqvist i filmserien ”Vänliga hälsningar Lena Philipsson”, där sångerskan tar sig igenom kommunen med bil och husvagn och träffar kända profiler från orten. I det femte avsnittet kommer Lena Philipsson till Erik Blomqvist i Ramkvilla – ett möte som inte gjorde ont.

När Lena Ph medverkade i TV4:s talkshow ”Hellenius hörna” i höstas fick hon frågan om hon är singel. Sångerskan skrattade generat och ville hoppa över frågan. 

– Men om du verkligen vill veta hur läget är i dag då kan jag säga dig att PH-värdet står sig rätt bra, sa hon.

Lena Philipsson är känd för att vara hemlighetsfull kring sitt kärleksliv. Än mer förtegen blev hon efter att relationen med modellen Pierre Leander, 46, kraschade hösten 2015. Kort därpå talade exet ut i en intervju med Hänt, där han hävdade att han blivit hårt kontrollerad av Lena under deras två år tillsammans.

– Man kan väl sammanfatta det med att jag kände mig väldigt begränsad i vilka jag fick umgås med, vilka det var ok att prata med och vad jag kunde säga till dem jag umgicks med, sa Pierre Leander till Hänt.

Expressen har sökt Lena Philipsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.