Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSONFoto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON
 Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Lena PH:s heta fest med Hollywoodstjärnorna

Publicerad

Malin Åkerman bjöd in till storslagen fest i 20-tals tema när hon fyllde 40 år. 

Gästlistan bestod av hollywoodstjärnor som Alexander Skarsgård och Jon Hamm.

Lena Philipsson var en av gästerna och fotades tillsammans med stjärnorna.

"Jon Hamm från Mad Men var jag bara tvungen att ta ett foto med", skriver Philipsson på Instagram.

Hollywoodstjärnan Malin Åkerman slog på stora trumman när hon firade sin 40 års dag och bjöd in till storslagen fest i Gatsby-tema. Gästlistan bestod till stor del av Hollywoodstjärnor så som Alexander Skarsgård, Jane Seymour och Jon Hamm. 

Även artisten Lena Philipsson var inbjuden och på sin Instagram har hon publicerat bilder tillsammans med några av festens Hollywoodstjärnor.

"Jon Hamm från Mad Men var jag bara tvungen att ta ett foto med", skriver hon på Instagram till en bild på henne och Hamm.

https://www.instagram.com/p/BiuNz5aArqU/?hl=sv&taken-by=lenaphilipsson

Lena Philipsson kom till festen tillsammans med svenske festfixaren Johan Petré som berättar att det var en ordentlig fest. 

"Vilken 20 tals fest Malin hade fixat! Alla var där! Jonas Åkerlund och Alexander Skarsgård var extra kul att ta ett surr med. Jag jobbade med Tarzan-galan i Stockholm och är bekant med Alex sedan 16 år", skriver Johan Petré i ett meddelande. 

Artisten har också publicerat en bild bredvid skådespelerskan Jane Seymour och Johan Petré. 

"Där är jag", skriver hon till bilden där hennes halva ansikte syns bredvid Hollywood-skådisen. 

 

LÄS MER: Malin Åkerman återvänder till Sverige – för karriären 

 

"Det var episkt"

Gästerna på festen var klädda i Gatsby-inspirerade outfits och Philipsson bar ett diamantprytt hårband och långa diamantörhängen. Även Malin Åkerman bar en huvudbonad i form av ett silvrigt hårband dekorerat med en stor fjäder. Till det bar hon en silvrig klänning och höga handskar, även de i silver. Håret var uppsatt i en klassisk 20-tals frisyr. 

Malin Åkerman tycks vara nöjd med festen och tackar sina gäster på Instagram.

"Tack till alla mina otroliga vänner och familj för att ni kom och firade min 40-års dag. Jag älskar er något oändligt. Det var så underbart att se sig omkring och se alla mina favoritansikten. Det var episkt." skriver hon. 

Lena Philipsson har också delat med sig av flera andra bilder från sin lyxiga resa i Hollywood. På flera av bilderna lapar hon sol vid en hotellpool. 

Expressen har sökt Lena Philipsson. 

 

LÄS MER: Lena PH avslöjar sin nya satsning 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag