Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lena PH:s comeback i rutan – tecknet i direktsändning

Se mer om den folkkära artisten
Lena Philipsson gör comeback i direktsändning med nya låten ”Maria Magdalena”.
Foto: TV4.
Lena Philipsson i ”Sommarkrysset”.
Foto: TV4
Lena Philipsson uppträder på Gröna Lunds stora scen.
Foto: TV4.

Lena Philipsson är tillbaka.

På lördagen uppträdde stjärnan i ”Sommarkrysset” och passade på att ge tittarna ett tecken i direktsändning.

Lena Philipsson, 53, hade planer på ett lugnt 2019.

Så blev det inte. I stället släppte artisten plötsligt ny musik för första gången på fyra år – och i lördags gjorde hon comeback i tv-rutan i underhållningsprogrammet ”Sommarkrysset”.

– Hon har nu underhållit oss i över trettio år med sång, dans och fantastiska scenföreställningar. Här är hon nu för att ge oss sin senaste låt ”Maria Magdalena” ge en stor applåd till ikonen Lena Philipsson, introducerade programledaren Gry Forssell ikonen i TV4-programmet.

I glittrig turkos klänning klev Lena Philipsson upp på Gröna Lunds stora scen och uppträdde med nya singeln ”Maria Magdalena”.

Draget i direktsändning

Stjärnan passade även på att i direktsändning ge tittarna ett tecken. 

Det var när Lena Philipsson sjöng frasen ”samma gamla visa, som ett hack uti min skiva” som bilden samtidigt frös till vid upprepande tillfällen – i enlighet med låttexten.

Efter den planerade ”missen” fortsatte Lena Philipsson uppträdandet med glimten i ögat.

Stjärnan har tidigare berättat om budskapet med den nya singeln ”Maria Magdalena”.

– Jag tänkte nog att Maria Magdalena var kul, och jag heter ju det egentligen. Så det var ett ganska svängigt ord. Utifrån det sen så växte den här texten ut att handla om mig. Så det var så det blev, har hon förklarat i ett klipp på Instagram.

I synnerhet frasen som Lena Philipsson valde att gestalta i direktsändning – ”hack uti min skiva” – symboliserar, enligt stjärnan själv, hur tidigare mönster har en tendens att återupprepa sig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.