Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lena Ph:s avklädda karantän- pyssel: ”Att ha i handen”

”Karantänkonst”, skriver Philipsson på Instagram till sitt verk.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Verket av sig själv som Philipsson visar upp uppskattas av hennes följare.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Lena Philipsson visar upp sin konstnärliga sida – med ett naket konstverk på sig själv. 

Tillsammans med övertäckta nakna kroppsdelar är också en toalettrulle en del av verket.

”Detta, mina vänner, var det jag kunde knåpa ihop att ha i handen. Karantänkonst”, skriver Lena Philipsson på Instagram.

I dessa tider är det många som spenderar mycket mer tid hemma än vad de vanligtvis brukar göra. På Instagram visar artisten Lena Philipsson, 53, vad hon lagt tid på. Hon kan inte bara sjunga utan är även kreativ inom andra områden – då hon visar upp sin konstnärliga sida.

På en bild ser man hur Philipsson klippt ut och klistrat ihop olika nakna kroppsdelar. Bland annat har hon klistrat ihop hennes eget ansikte, två olika händer och en mun. 

”Jobbar lite med hemmapyssel”, skriver Lena Philipsson till bilden.

Men de nakna delarna av kroppen har artisten täckt över när hon publicerar bilden.

Svårt att känna kreativitet och glädje

Några annat som Philipsson också valt att lägga till är något som har pratats mycket om senaste tiden då många personer bunkrat upp med just detta – en toalettrulle.

”Detta, mina vänner, var det jag kunde knåpa ihop att ha i handen. Karantänkonst”, skriver hon.

Hon berättar att det är många som sitter hemma i frivillig karantän och undrar vad de ska hitta på.

”Jag har lite svårt att känna kreativitet och glädje under rådande omständigheter, men tänkte jag skulle skingra tankarna genom att sätta händerna i arbete”, skriver Lena Philipsson i ett meddelande.

Artisten berättar också att det inte är första gången hon gör kollage.

”Jag tycker det är kul, och jag brukar bläddra runt bland magasinen jag har hemma för att försöka hitta det jag söker. Klipper, klistrar”, skriver Philipsson i ett meddelande.  

 Hon fortsätter:

”Hade egentligen ingen plan, jag lät tanken vandra fritt. Och naturligtvis blev det något om karantän. En stor kram till alla där ute”.

https://www.instagram.com/p/B-H04GNF4eN/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.