Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lena Ph:s nekande efter myset med ”Robinson”-hunken

Erik Blomqvist och Lena Philipsson.Foto: Instagram
Lena Philipsson.Foto: Instagram
Lena Philipsson.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Golfproffset Erik Blomqvist delade nyligen med sig av en bild på en mysig stund med Lena Philipsson. 

Sångerskan delar också glatt med sig av sitt liv på Instagram – gärna med en skvätt humor – och nu gör hon ett intimt avslöjande. 

”Tänkte skriva att jag känner som en lätt förlamning i skinkorna emellanåt, men det kändes lite opassande”, skriver hon. 

Lena Philipssons, 54, publik jublar inte bara åt hennes hits – de hejar också på att hon ska hitta kärlekslyckan.

Den folkkära artisten har varit gift två gånger, med regissören Måns Herngren, 54, och entreprenören Per Holknekt, 59. Men de senaste åren har ingen man synts i närheten av hennes sida.

Men nu har det hänt – Lena Philipsson kopplades nyligen ihop med en ny skönlockig man. Han är det 14 år yngre golfproffset och tidigare ”Robinson”-deltagaren Erik Blomqvist, och precis som Lena kommer han från småländska Vetlanda, närmare bestämt byn Ramkvilla. När Erik Blomqvist deltog i Robinson 2009 fick han smeknamnet ”Snygg-Erik” och var snubblande nära att ta hem vinnar-statyetten. 

Lena Philipssons intima avslöjande

Sajten Stoppa pressarna pekar ut 40-åringen som Lena Ph:s nye pojkvän. Men sångerskan har själv ännu inte kommenterat uppgifterna.

Det var redan i somras som Erik Blomqvist delade en Instagram-bild av honom och Lena Philipsson där de håller varandra i ett varmt grepp och ser strålande glada ut.

”Mysstund med Lena”, skriver han.

Kommentarsfältet är fyllt av glada tillrop från vänner som tycker att de knappt sett något tjusigare par.

Erik Blomqvist vill inte prata om sin relation med Lena Philipsson. 

– Inga kommentarer. Vi hörs en annan gång, sa han nyligen. 

”Hälsning från soffan”

När Lena Ph medverkade i TV4:s talkshow ”Hellenius hörna” i höstas fick hon frågan om hon är singel. Sångerskan skrattade generat och ville hoppa över frågan. 

– Men om du verkligen vill veta hur läget är i dag då kan jag säga dig att PH-värdet står sig rätt bra, sa hon.

Som sagt så har inte Lena Philipsson kommenterat den påstådda relationen med Erik Blomqvist men hon delar med sig av mycket annat från sitt liv på sociala medier – ofta med humor. 

Under en tid har sångerskan hållit sig inne så mycket som möjligt på grund av den rådande coronakrisen – och hon har ett intimt avslöjande från soffan. 

”Med hälsning från soffan...Tänkte skriva att jag känner som en lätt förlamning i skinkorna emellanåt, men det kändes lite opassande med tanke på vad som försiggår på sjukhusen. Happy fredag i alla fall”, skriver hon till en bild på sig själv i soffan. 

Expressen har sökt Lena Philipsson. 

https://www.instagram.com/p/BzkrhH_CQzq/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/B-hZAxXFTci/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.