Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lena Philipssons dolda sorg – nu väljer hon att visa

Här är artisten Lena "PH" Philipsson.
Foto: Stella Pictures
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Det är inte lätt att bo i ett annat land än sina barn – det vet Lena Philipsson.

Artisten har tidigare berättat att dottern Saga bor i Berlin, och publicerade på tisdagen en bild där hon skriver om saknaden efter sitt barn.

”Lite tomt i bilen efter att ha lämnat dottern på Arlanda”, skriver artisten, till en sorgsen bild på sig själv.

Vid 53 års ålder har artisten Lena Philipsson bara vuxna barn – sonen Noa Månfare Herngren, 26, och dottern Saga Herngren, 21.

Saga Herngren bor i Berlin i Tyskland, där Lena Philipsson var på besök tidigare i år och spelade in musikvideon till sin hit ”Maria Magdalena” tillsammans med dottern.

”ROLIG INFO: Saga min dotter har filmat, jag regisserat och så klippte vi den ihop, allt i Berlin där hon fortfarande bor. Roligt va!!!”, skrev Lena Philipsson på Instagram i juni.

Lena PH:s saknad: ”Tomt”

Nu är det i stället dottern som har varit hemma och hälsat på sin mamma i Sverige. Men efter en tid tillsammans var det dags att åka tillbaka – något som Lena Philipsson tycker är jobbigt.

På tisdagen publicerade Lena Philipsson en bild på sig själv ensam i en bil, där hon berättar om saknaden efter sin dotter efter att ha lämnat henne på flygplatsen.

”Lite tomt i bilen efter att ha lämnat dottern på Arlanda. Det är nånting med att se henne försvinna bort igenom dörrarna”, skriver Lena Philipsson på det sociala mediet.

Stödet från vännerna

Tvåbarnsmamman stöttas av andra kända mammor. Både artisten Nanne Grönvall och Alexandra Pascalidou skickar kommentarer till artisten på Instagram.

”Sorgligt men stort samtidigt!”, skriver Pascalidou, och Nanne Grönvall skickar fler hjärtan.

Lena Philipsson har tidigare berättat om hur jobbigt hon tyckte det var när hennes dotter flyttade hemifrån, och artisten blev lämnad ensam kvar.

”Hejdå till min fina Saga som åker till Berlin ....gulp. Det kommer bli så tomt här hemma nu. Men du kommer ha så roligt”, skrev hon på Instagram förra året, till en bild där hon kramar om sin dotter.

https://www.instagram.com/p/B4NcnRMFUuN/

Så driver Lena Philipsson med sina ex

I sin show

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.