Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lena Philipssons ånger – efter alla år

Lena Philipsson berättar om den ånger hon känner efter sin medverkan i TV4:s ”Så mycket bättre”. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND
Deltagarna i ”Så mycket bättre” 2011. Foto: EMIL NORDIN
”Skulle jag varit med nu hade jag jobbat lite mer med låtarna”, säger Lena PH. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Turnéaktuella Lena Philipsson kan blicka tillbaka på en lång och framgångsrik karriär.

Men något artisten kan ångra är att hon inte lade ner mer engagemang när hon medverkade i ”Så mycket bättre”.

– Skulle jag varit med nu hade jag jobbat lite mer med låtarna, säger hon till Aftonbladet.

I sommar uppträder Lena Philipsson, 52, på en rad musikfestivaler och stadsfester. Artisten kan blicka tillbaka på en lång karriär med många höjdpunkter.

Men något Lena Philipsson kan ångra är att hon inte lade ner ännu mer engagemang när hon medverkade i den andra säsongen av ”Så mycket bättre”. 

Lena Philipsson medverkade i TV4-succén 2011, samma år som Jason ”Timbuktu” Diakité, Mikael Wiehe, Martin ”E-type” Eriksson, Tomas Ledin och Laleh Pourkarim.

– Det är ingen som kommer ihåg att jag var med. ”Ska du inte vara med i 'Så mycket bättre?'” frågar en del. ”Jag var med under Laleh-året”, brukar jag säga. Det var ju hennes år, säger Lena Philipsson till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi var många som blev tillfrågade inför första säsongen. Då verkade allt lite mysko. Det skulle vara utomlands. Sedan blev det succé och alla ville vara med. Skulle jag varit med nu hade jag jobbat lite mer med låtarna.

 

LÄS MER: Lena PH:s heta fest med Hollywoodstjärnorna 

 

Männen flockas kring Lena Philipsson

Lena Philipsson är en av våra mest folkkära och välkända profiler. Hon upplever att kändisskapet ibland är ett hinder när det kommer till att dejta.

– Man kan dra till sig folk som inte är seriösa, som har andra baktankar. Nu vill man att det ska finnas någon koppling, någon som känner någon. Jag har aldrig hämtat hem någon från krogen som jag inte känner till, säger hon till Aftonbladet.

Lena Philipsson har varit gift två gånger, med Måns Herngren (1993-2001) och Per Holknekt (2010-2012).

Sångerskans nuvarande relationsstatus är inte känd. I våras rapporterades det att hon hade setts på en nattklubb på exklusiva Stureplan i Stockholm. Där var det flera män som hade samlats runt henne – och visade ett stort intresse för artisten.

Expressen har sökt Lena Philipsson.

 

LÄS MER: Kändiskvinnornas kärlekskarusell - de har dejtat samma män