Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lena Philipsson och pojkvännen separerar

Lena Philipsson och Pierre Leander separerar.
Foto: David Sica
"Det klickade inte oss emellan till 100 % så vi bestämde oss för att gå vidare på varsitt håll", säger Lena Philipsson.
Foto: Sigge Klemetz
Paret var tillsammans i två år.
Foto: Olle Sporrong

Lena Philipsson separerar.

Efter två år tillsammans med Pierre Leander har paret nu gått skilda vägar, skriver Aftonbladet.

– Vi bestämde oss för att gå skilda vägar i somras. Det klickade inte oss emellan till 100 % så vi bestämde oss för att gå vidare på varsitt håll, hälsar Lena Philipsson via sin presskontakt till Expressen.

Under efterfesten till Melodifestivalen 2014 visade Lena Philipsson upp sin nya kärlek, modellen och skådespelaren Pierre Leander, för första gången. Duon gjorde ingen hemlighet av att de trivdes i varandras sällskap. De sågs mysa och prata förtroligt med varandra på dansgolvet innan de lämnade festen tillsammans.

Men efter två år av kärlek har nu paret valt att gå åt varsitt håll, skriver Aftonbladet. Lena Philipssons presskontakt Johanna Randolph bekräftar uppbrottet för Expressen.

– Vi bestämde oss för att gå skilda vägar i somras. Det klickade inte oss emellan till 100 % så vi bestämde oss för att gå vidare på varsitt håll, hälsar Lena Philipsson till Expressen via henne.

Även Pierre Leander bekräftar uppbrottet i ett sms till Expressen.

– Vi är inte längre ett par. Det var två fina år, men nu har vi gått vidare på var sitt håll i livet. Det har varit många fina stunder men vi befinner oss i olika faser i livet vilket gjort att det inte fungerade till 100%, skriver han.

Tävlade i VM i kärringkånk

Så sent som i juli tävlade paret i VM i kärringkånk i Sonkajärvi i Finland. Trots att de missade pallplacering, var det dåvarande paret nöjda med sin insats i tävlingen.

– Det känns jätteskönt att det är klart. Jag tycker att vi gjorde ett bra lopp. Det var mycket mer konkurrens än vi trodde. Det var enorma ryssar och finnar som var där, tvåmeterslånga. Pierre som är en lång kille framstod som tunn ut plötsligt, sa Lena Philipsson efter loppet och konstaterade:

– Men vi gjorde faktiskt ett bra samlat lopp. Det var tungt, det var en ganska tuff bana insåg vi när vi var på plats.

Imorgon medverkar Lena Philipsson i Världens Barn-galan som sänds på SVT.

Lena Philipsson var tidigare gift med Per Holknekt. Paret skilde sig 2012.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.