Lena Philipsson - här gör hon tv-comeback

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Lena Philipsson i säsongsavslutningen av "Lotta på Liseberg" på måndagen.
Foto: TV4

Jublet visste inte gränser.

För vilken revansch.

I "Lotta på Liseberg" gjorde Lena Philipsson tv-comeback efter sveket från Per Holknekt.

Hon skämtade.

Hon skrattade.

Lena Philipsson tog ytterligare ett kliv ut i rampljuset efter sommarens svåra tid och tuffa separation från Per Holknekt.

Fram till Pridefestivalen höll Lena sig undan offentligheten - inte ens hennes presstalesperson Ebba Lindqvist hade ett tag kontakt med sångerskan.

- Lena har varit ledig, på semester. Jag har personligen inte pratat med henne i sommar, har Lindqvist berättat för Expressen.se.

Det var den 19 juni som Expressen.se kunde berätta att Lena Philipsson, 46, ville skilja sig från Per Holknekt, 52.

"Mår bra"

Sångerskan ställde sedan in ett antal inbokade framträdanden - men gjorde en bejublad comeback på Pridefestivalen i Stockholm i början av augusti.

Efter succén sa hon till Expressen:

- Jag mår bra.

På måndagen stod Philipsson återigen i centrum, då hon var en av artisterna i säsongsavslutningen av "Lotta på Liseberg".

I direktsändningen framförde Lena ett flertal låtar med karaktäristisk säkerhet och charm. Från start till mål var det också ingen tvekan om att publiken på plats gillade vad de såg och hörde.

"Dansa loss lite"

Huvudpersonen själv verkade också vara på toppenhumör. Flera gånger under "Lotta på Liseberg" log hon stort och berättade bland annat:

- Jag är inte så förtjust i att träna, så jag sätter hellre på en danslåt, så får jag dansa loss lite.

Sändningen i TV4 avslutades med ett medley av Lena Philipsson största hitlåtar tillsammans med Christer Björkman och David Lindgren.

I programmet nämndes aldrig den stundande skilsmässan från Holknekt.

Den 18 juni skrev Lena Philipsson, 46, och Per Holknekt, 52, under sin skilsmässoansökan. Handlingarna inkom till Stockholms tingsrätt den 2 juli.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.