Lena Philipsson. Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: PELLE T NILSSON/AOP-IBL/ALena Philipsson. Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: PELLE T NILSSON/AOP-IBL/A
Lena Philipsson.  Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: PELLE T NILSSON/AOP-IBL/A
Nu hyllas hon efter sin vågade skämtbild som hon lagt upp på Facebook. Foto: /Ibl / /IBLNu hyllas hon efter sin vågade skämtbild som hon lagt upp på Facebook. Foto: /Ibl / /IBL
Nu hyllas hon efter sin vågade skämtbild som hon lagt upp på Facebook.  Foto: /Ibl / /IBL

Lena Ph hyllas efter vågade bilden

Publicerad

Här är Lena Philipssons vågade skämtbild.

På Facebook har hon lagt upp en bild där hon står med flera män som har bar överkropp – samtidigt som hon håller i deras byxhängslen.

Nu hyllas artisten för bilden – som redan har fått över 2000 gilla-markeringar:

"Toppenbild", skriver en person.

Det var tidigare i veckan som artisten Lena Philipsson la ut en humoristisk bild på sig själv på Facebook, där hon står tillsammans med flera män som föreställer att vara brandmän. Lena Philipsson håller i männens hängslen, samtidigt som de står i bar överkropp och hjälmar.

Till bilden har den populära artisten skrivit: "Jobb, jobb, jobb, vart man än går..".

 

 

 

Fansen skickar hyllningar

Nu hyllas Lena Philipsson för sin skämtsamma bild. Posten har redan fått över 2000 gilla-markeringar och flera kommentarer.

 

LÄS MER: Här firar Lena Philipsson sin 50-årsfest

 

"Du verkar ha tråkigt", skriver en person skämtsamt.

"Haha, stackars dig Lena!", skriver en annan med en skrattande gubbe efter kommentaren.

"Toppenbild", skriver en av artistens många fans.

Fortsätter sin turné

Det var under torsdagen och fredagen som Lena Philipsson befann sig på Globen tillsammans med bland annat Miriam Bryant, Danny Saucedo och gruppen Alcazar, för att medverka i konserten "The Sow of Christmus". Ovanför hennes hyllade bild har artisten hashtaggat med just "Globen" och även "Hihi".

 

LÄS MER: Lena Philipsson om nya turnén

 

Lena Philipsson har under hösten turnérat runt med sin hyllade show "Jag är ingen älskling". Och nu står det också klart att artisten kommer att fortsätta sin show även under början på nästa år.

– Den här showen är jätteroligt att göra med så mycket egenskrivet material och personligt berättade. Jag känner att jag får vara mig själv full ut, säger Lena Philipsson i ett pressmeddelande till arrangören Blixten & Co.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag