Leila syns i veckans avsnitt av "Outsiders".Leila syns i veckans avsnitt av "Outsiders".
Leila syns i veckans avsnitt av "Outsiders".
Leila, 30, smörjer bland annat in sig i chokladsås.Leila, 30, smörjer bland annat in sig i chokladsås.
Leila, 30, smörjer bland annat in sig i chokladsås.
I dag försörjer hon sig på sina hemmainspelade "sploshing"-videor.I dag försörjer hon sig på sina hemmainspelade "sploshing"-videor.
I dag försörjer hon sig på sina hemmainspelade "sploshing"-videor.
30-åriga Leila bor utanför Boston, Massachusetts och försörjer sig på att sälja vågade videos till kunder. I sina "sploshing"-videor smörjer hon in sig själv i livsmedel som choklad, ketchup och majonnäs, samtidigt som hon är klädd i underkläder – och gör succé på internet.30-åriga Leila bor utanför Boston, Massachusetts och försörjer sig på att sälja vågade videos till kunder. I sina "sploshing"-videor smörjer hon in sig själv i livsmedel som choklad, ketchup och majonnäs, samtidigt som hon är klädd i underkläder – och gör succé på internet.
30-åriga Leila bor utanför Boston, Massachusetts och försörjer sig på att sälja vågade videos till kunder. I sina "sploshing"-videor smörjer hon in sig själv i livsmedel som choklad, ketchup och majonnäs, samtidigt som hon är klädd i underkläder – och gör succé på internet.

Leila, 30, försörjer sig – på vågade klippen

Publicerad

Leila, 30, livnär sig på att spela i sensuella videos på sig själv – där hon smörjer in sig i olika saker, såsom chockladsås eller ketchup. 

I dag försörjer hon sig på sina hemmainspelade "sploshing"-videor.

– Jag är en exhibitionist, säger hon i veckans avsnitt av "Outsiders".

30-åriga Leila bor utanför Boston, Massachusetts och försörjer sig på att sälja vågade videos till kunder. I sina "sploshing"-videor smörjer hon in sig själv i livsmedel som choklad, ketchup och majonnäs, samtidigt som hon är klädd i underkläder – och gör succé på internet.

– Jag är en exhibitionist och gör filmerna med tanken att andra ska se dem. Det är en skön fysisk upplevelse, säger Leila i veckans avsnitt av Kanal 5:s "Outsiders".

Hon fortsätter:

– Det känns som en belöning att veta att mina filmer gör människor glada.

Leila agerar både skådespelare och producent i filmerna. Sedan lägger hon upp dem på sajter där glada fans laddar ner dem mot betalning. Hon spelar också in specialbeställda filmer – i kvällens "Outsiders" har en person beställt en film med en jordgubbstårta – men kvicksand är hennes huvudinriktning.

LÄS MER: Flygvärdinnans förändring gick för långt – nu känns hon inte igen 

"Jag älskar hur mycket jag sjunker nu"

I kvällens avsnitt åker hon till ett träsk för att filma med ett tvåmannateam.

– Det är som en naturlig form av bondage, där man sitter fast. Man måste kämpa för att komma upp, berättar hon i programmet.

– Jag älskar hur mycket jag sjunker nu, utbrister hon sedan från träsket.

Leila har jobbat med "sploshing"-film i tio års tid och har fans över hela världen. Karriären tog fart när hennes ryggproblem tvingade henne till sjukskrivning från karriären inom bioteknik, berättar hon.

 

LÄS MER: Ewelina säljer snuskiga filmer – för 50 000 kronor 

 

– Jag var väldigt deppig när jag gav upp biotekniken. Jag hade redan fans i kvicksand-communityt, så att fortsätta producera mina egna videor var det bästa beslutet för min fysiska hälsa.

Hon berättar i programmet att hennes föräldrar inte vet exakt vad hon jobbar med, men att de åtminstone vet att hon "jobbar med videor".

– De flesta personer tycker att mitt jobb är konstigt, så det kan bli ganska obekvämt i sociala situationer, säger hon.

"Outsiders" sänds på tisdagar klockan 20.00 i Kanal 5.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag