Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Leif ”Loket” Olsson tillbaka i Bingolotto

Leif "Loket" Olsson och Ingvar Oldsberg.

Foto: Lennart Rehnman

Leif "Loket" Olsson.

Foto: Henrik Jansson

Leif ”Loket” Olsson är tillbaka som Bingolotto-programledare.

Bingolotto-veteranen rycker in när Ingvar Oldsberg har semester.

– Jag har ju gjort det här ett par gånger, säger ”Loket” inför comebacken.

Ingvar Oldsberg, 71, programledare för TV4-programmet ”Bingolotto” har semester och är på Kuba med kärleken Maria Sandeblad. Han ersätts av Bingolotto-veteranen Leif ”Loket” Olsson, 74, som gör comeback i programmet.

Under tre helger framöver kommer han att ersätta Oldsberg i TV4 – om hälsan tillåter.

Planen är att han ska ersätta Oldsberg under tre veckor. Men Loket har varit oroad över att hälsan inte ska tillåta honom att fullfölja sitt åtagande.

Leif "Loket" Olsson: Jag mår hyggligt

– Jag ska ta den första sedan får vi se hur det blir. Jag är ju inte riktigt bra. Jag mår hyggligt, men jag har så dålig balans så man vet ju aldrig. Men jag har ju levt med detta i många år nu och man blir ju äldre och äldre, säger Leif "Loket" Olsson.

Han tar en vecka i taget och berättar:

– Det blir antagligen tre veckor. Sedan kommer Ingvar tillbaka får vi hoppas. Man vet ju inte hur det är med honom heller, säger han.

 

LÄS MER: "Lokets" oro inför sin återkomst i Bingolotto

 

”Blir antagligen tre veckor”

Ingvar Oldsberg hade planerat för bröllop under sin vistelse i Centralamerika. Men han har blivit tvungen att skjuta på planerna – på grund av hälsoproblem.

– Vi har redan börjat titta på ett nytt datum. Så får vi hoppas att jag har fått ordning på pacemakern har blivit bättre tills dess, har Ingvar Oldsberg tidigare berättat.

 

LÄS MER: "Loket" gör comeback i Bingolotto: "Är orolig"

 

Loket: ”Gjort det här ett par gånger”

Loket hoppade även in som programledare i programmet i september 2015 och nu när Ingvar Oldsberg skulle vara ledig ville teamet bakom programmet gärna att han skulle komma tillbaka.

– Jag har ju gjort det här ett par gånger, så det är ju inte helt nytt. Men det är ju inte riktigt samma program längre, men det är klart att det blir trevligt, säger han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.