"Det kommer at bli något riktigt bra av henne", säger Leif-Ivan Karlsson om nya barnbarnet. Foto: TV3"Det kommer at bli något riktigt bra av henne", säger Leif-Ivan Karlsson om nya barnbarnet. Foto: TV3
"Det kommer at bli något riktigt bra av henne", säger Leif-Ivan Karlsson om nya barnbarnet. Foto: TV3
Hans dotter Angelica har fått barn. Foto: TV3Hans dotter Angelica har fått barn. Foto: TV3
Hans dotter Angelica har fått barn. Foto: TV3

Leif-Ivan Karlsson om lyckan över barnbarnet

Publicerad

Realityprofilen och flyktingentreprenören Leif-Ivan Karlsson har blivit morfar till en flicka - och är överlycklig.

– Det kommer at bli något riktigt bra av henne. Hon har ju mina gener i blodet, säger han.

Samtidigt berättar han att han är synsk, har kontakt med de döda och visste att barnbarnet skulle komma 18 januari - efter ett tecken från hans avlidna svärmor.

Superentreprenören Leif-Ivan Karlsson, 56, blev känd för det svenska folket när han och familjen deltog i realitysåpan "Karlssons” och visade upp sin enorma förmögenhet i programmet "Svenska miljonärer".

Mer publicitet fick han också när Expressen i augusti förra året avslöjade att han tjänat enorma pengar på att driva flyktingboenden, och att vissa av dem ansågs hålla undermålig standard.

 

LÄS MER: "Karlssons"-profilen har blivit mamma

 

Senaste tiden har han vistats i det varmare klimatet i Florida efter att ha drabbats av hjärtproblem.

Nu kan han dock glädjas åt att ha blivit morfar.

Hans dotter Angelica, som också medverkade i "Karlssons", födde 18 januari en liten flicka.

Hon ska heta Isabelle Vally, och var 49 centimeter lång och vägde 3.1 kilo vid födseln. Det berättar Leif-Ivan Karlsson på telefon från Florida.

Leif-Ivan Karlson har två barnbarn sedan tidigare, två flickor, genom sonen Tony. Men nu har han alltså blivit morfar för första gången.

– Det var fantastiskt, men det var jobbigt, det tog lång tid för henne, säger han om dotterns förlossning.

– Men det kom en söt liten flicka som jag skulle vilja säga är en kopia av morfar. Det ska bli jättekul att komma hem till den, säger han vidare och hoppas att flickan, när de återvänder till Sverige i april och Isabelle då alltså kommer att vara fyra månader gammal, redan ska ha lärt sig att säga "morfar".

Han har stora förväntningar på barnbarnet.

– Den här flickan kommer att bli något väldigt speciellt. Det kommer att bli något riktigt bra av henne. Hon har ju mina gener i blodet, säger han.

Leif-Ivan Karlsson är synsk

Leif-Ivan Karlsson berättar att han och flera i familjen har en speciell förmåga: De är synska och har varit med om flera paranormala upplevelser.

Bland annat har Leif-Ivan Karlsson kontakt med de döda. Bland annat har han långt efter deras död träffat både sin farfar och en kvinnlig entreprenör som var ett stort namn kring förra sekelskiftet.

– Det är spännande. Men det här trodde ju inte jag på förrän jag fick uppleva det, säger han om sin förmåga.

 

LÄS MER: Dotterns oro för Leif-Ivans hälsa

 

Att Isabelle Vally skulle födas just 18 januari, var något som han visste. Hans svärmor både föddes och dog, som 55-åring, just det datumet.

– Det här barnbarnet kom på samma dag, förstår du, det är ett tecken från mormor, säger Leif-Ivan Karlsson.

Men att det skulle vara kusligt, håller han inte med om.

– Det är inte alls kusligt, det är väldigt vackert, säger han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag