En av Wilson-bröderna, Luke Wilson (mitten), blev vittne till en otäck bilolycka natten till onsdagen. Foto: JIM RUYMEN / STELLA PICTURES UPI
En av Wilson-bröderna, Luke Wilson (mitten), blev vittne till en otäck bilolycka natten till onsdagen. Foto: JIM RUYMEN / STELLA PICTURES UPI

Hollywood-skådespelaren inblandad i dödskrasch – med Ferrari

Publicerad

Los Angeles-polisen bekräftar att en person dog och två skadades i en allvarlig bilolycka natten till onsdagen.

En av de inblandade personerna kring kraschen är skådespelaren Luke Wilson, uppger The Mirror.

Luke Wilson hade tur – hans fordon träffades av en av bilarna men han klarade sig undan skador.

"Legally Blonde"-skådespelaren Luke Wilson, 46, blev vittne till en allvarlig bilolycka som inträffade natten till onsdagen.

Enligt polisen i Los Angeles kraschade två bilar rakt in i varandra, en person dog och två skadades, skriver The Mirror.

En av bilarna i kraschen är en ferrari. Ferrarin ska ha kört på Luke Wilsons, bror till Owen Wilson, bil strax innan olyckan.

 

LÄS MER: Gordon Ramsay avslöjar sitt vårdslösa körande 

 

Golfspelaren Bill Haas satt i ferrarin

Föraren i ferrarin dog omedelbart vid olyckan. I samma fordon fanns även golfspelaren Bill Haas, 35, som togs till sjukhus där han fortfarande vårdas.

Los Angeles-polisen bekräftar att Owen Wilsons bil träffades.

"Vi kan bekräfta att Luke Wilson körde fordonet, en Toyota FJ, som färdades i nordlig riktning. Han blev träffad av ferrarin" säger de.

 

LÄS MER: Wilson-brödernas sorg – pappans död 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag